Sandqvist inspireras av ”Vårvinter” för vår- och sommarkollektionen 2022

fusion hiking väska Sandqvist

Sandqvist vår- och sommarkollektion 2022 är inspirerad av ”Vårvinter”. Detta är ett specifikt årstidsskifte i norra Sverige, som äger rum precis mellan vinter och vår. ”Vårvinter” kallas ofta för den femte säsongen.

Under den tidigare delen av våren skapar högtrycksväder soliga dagar och klara och kalla nätter. Men till skilland från andra åstider definieras ”Vårvinter” inte av temperatur, utan mer med en allmän känsla. Den här säsongen markerar början på en efterlängtad förändring.

Vi börjar alltid vårt arbetet med en ny kollektion med natur och hållbarhet i åtanke. Vi har adderat massor av spännande nya färger till vårt utbud av produkter den här säsongen, men försökt göra dem tidlösa så att de kan hålla bortom säsonger. Alla produkter är gjorda av specialdesignade hållbara tyger och det är även fallet med den nya Lightweight-serien denna säsong. Tillverkad av 100 % återvunnet ripstop-tyg med en glansig finish, säger Jacob Spansk, designchef.

Inspiration hämtad från naturen

sandqvist ny kollektion väskor vår sommar 2022

Inspiration, design och det kreativa har teamet sökt i naturen och inspirerats fritt av strömmande floder. Det märks i säsongens färgschema – lavgrön, grå och brons. Livet i en flod börjar med att snön och regnet smälter i bergen.

När den smälter flyter den snabbt, träffar stenar och tar sitt utrymme. När floden förgrenar sig slingrar den sig och tar sig sin tid och rinner till slut långsamt ut i havet. Endast fyra stora älvar är orörda i Sverige, Vindelälven, Pite älv, Kalix älv och Torne älv.

Hike

hike väska Sandqvist

En serie bra ryggsäckar tillverkade av återvunnet lättviktig och starkt ROBIC-nylon. Med tekniska detaljer och funktion i fokus är väskorna tillverkade för att användas och älskas under många år och äventyr framöver. 

Väskorna är tekniska och bekväma, hållbara och mångsidiga. De har alla de funktioner som behövs, oavsett om du är i stan eller mitt ute i ingenstans. 

Fusion

fusion väska kollektion Sandqvist

Fusion-serien har utvecklats för dig som ständigt är i rörelse och behöver en väska som följer din rytm. Tillverkade av hållbara tyger, med tekniska detaljer och funktion i centrum.

Cabin standard

Sandqvist accessoarer

Sandqvist introducerar en noggrant framtagen kollektion med produkter och accessoarer som kompletterar andra Sandqvist-produkter. Cabin Standard-serien består av snygga stilrena kvalitetsprodukter som kan användas till vardags eller på äventyr.

Sandqvist strävar efter att utrusta en ny generation naturälskare med bra hållbara produkter att använda på vandringar och i ditt dagliga liv.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *