Scotch & Soda lanserar ett cykelsamarbete med Veloretti för att fira sin ”Amsterdam Proof” kapselkollektion

Scotch & Soda x Veloretti

Modevarumärket Scotch & Soda samarbetar med det Amsterdambaserade cykelföretaget Veloretti för att lansera en kollektion av el- och stadscyklar i Europa. Detta för att fira Amsterdam Proof, Scotch & Sodas säsongsbetonade unisex-kollektion med regnkläder, som är utformade för att trotsa väder och vind med stil, oavsett omständigheterna.

Veloretti är känt för sin eleganta design som står sig både estetiskt och praktiskt. Nu har man skapat en serie på sex cyklar för samarbetet som lanseras idag i 26 europeiska länder.

scotch & soda veloretti samarbete

Cyklarna är designade i Amsterdam och tillverkade i Europa och är tänkta för dagliga pendlingsresor i staden, och kombinerar en ren design med ramar av solid aluminium av högsta kvalitet, som dammas av med en slitstark pulverlackerad yta och visar Veloretti- och Scotch & Soda-logotyperna.

Amsterdam och cyklar är helt enkelt oskiljaktiga. Mer än ett transportmedel är det ett sätt att leva i staden. Vi ville fira detta tillsammans med Veloretti, som designar de snyggaste och mest eleganta cyklarna i staden, och ge glädje åt din dagliga pendling här och utomlands. Med 6 olika cyklar i färger som matchar vår senaste ”Amsterdam Proof” regnklädeskollektion kommer vi att hjälpa dig att hålla dig torr och leende oavsett väderförhållanden i höst, säger Stéphane Jaspar, CMO för Scotch & Soda.

scotch & soda veloretti cyklar

Tom Wolters, Velorettis försäljningschef, tillägger:

Det var ett enkelt beslut att samarbeta med Scotch & Soda. Utseendet och känslan hos våra Veloretti-cyklar passar perfekt ihop med stilen hos Scotch & Soda. Detta gäller även idén att leverera en kollektion av stads- och elcyklar i begränsad upplaga för att fira lanseringen av Amsterdam Proof. När du kör din Veloretti vill du också se snygg ut. Kapselkollektionen med unisex regnkläder är därför helt logisk att kombinera när man åker på Scotch & Soda x Veloretti-cyklarna, regn eller solsken.

Läs mer: Två nya parfymer från Scotch & Soda

Om sortimentet

scotch & soda veloretti cyklar samarbetskollektion

Scotch & Soda x Veloretti-cykelsortimentet omfattar el- och stadscyklar som visar en begränsad upplaga av kamouflagedesign, samt en klassisk stadscykel som finns i en exklusiv nyans av holländsk grönt.

Elektriska cyklar i begränsad upplaga

Velorettis elcykelmodeller Ace och Ivy har en begränsad upplaga av en bländande kamouflageinspirerad design i en blandning av holländsk grönt, butterscotchgult, cederbrunt och midnattssvart, vilket är ett eko av färgpaletten i Scotch & Sodas kapselkollektion Amsterdam Proof.

Ace

Modellerna har en tyst och kraftfull 65nm torque-mellanmotor som är ansluten till pedalerna och som automatiskt anpassar kraften till vridmomentet istället för hastigheten, vilket ger en naturlig elcykelupplevelse, medan det steglösa Enviolo-systemet automatiskt växlar och anpassar sig till förarens beteende.

Ivy

Elcyklarna Ace och Ivy är utrustade med hydrauliska bromsar och en hållbar Gates remdrift i kol som inte behöver någon olja, vilket gör det möjligt att njuta av underhållsfria cykelturer på upp till 30 000 kilometer. De batteridrivna hyperboliska lamporna är unikt utformade och ger en jämn belysning för att garantera säkerheten från dag till natt.

Med 504 Wh och en räckvidd på upp till 120 km är det internt utvecklade, avtagbara batteripaketet lätt att ta loss och ladda upp med vilket eluttag som helst. Elcyklarna Ace och Ivy kommer att säljas för 2 699 euro.

City Bikes med begränsad upplaga

Förutom elcyklarna kommer två modeller av stadscyklar att finnas tillgängliga i den begränsade upplagan av dazzle camouflage som utformats speciellt för samarbetet med Scotch & Soda:

Caféracer

Caféracer, ett lättviktigt och pålitligt alternativ som förkroppsligar en tidlös design som passar för varje stad, med en ram i mitten av steget och framstående komponenter.

Caféracer, en topprestanda och ett statement piece, med en unik tvärstång som ansluter ramen till bakaxeln och som förkroppsligar topphastighet från fram till bak.

Caféchaser

Caféracer och Caféchaser i begränsad upplaga kommer att säljas för 505 euro.

Classic City Bike

Caféracer-modellen, Velorettis klassiker genom tiderna, kommer att ha en exklusiv holländsk grön färg och kommer att finnas tillgänglig i två modeller som båda säljs för 399 euro.

Tillgänglighet

Scotch & Soda x Veloretti-cyklarna kan beställas från och med idag, fram till den 15 november, på veloretti.com och personligen i Velorettis flaggskeppsbutik i Amsterdam. Under denna period kommer Scotch & Soda-kunder att kunna skanna en QR-kod i ett urval av varumärkets butiker, som tar dem direkt till Velorettis webbplats för att köpa cyklarna.

Elcyklarna Ace och Ivy kommer att vara exklusivt tillgängliga i Nederländerna, Tyskland och Belgien, medan modellerna Caféracer och Caféchaser kommer att kunna köpas i 26 europeiska länder (Belgien, Bulgarien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Österrike, Polen, Portugal, Rumänien, Slovenien, Slovakien, Spanien, Tjeckien, Storbritannien och Sverige).

Scotch & Sodas kapselkollektion Amsterdam Proof

scotch & soda Amsterdam Proof

Cykelkollektionen Scotch & Soda x Veloretti firar lanseringen av Scotch & Sodas kapsel Amsterdam Proof, inspirerad av den funktionalitet som behövs för att möta elementen i Amsterdam, båda varumärkenas hemstad. Kapselkollektionen innehåller ett sortiment av unisex regnkläder för vuxna och barn i en praktisk färgpalett av khaki, olivgrönt, rostbrunt och off-white, utformade för att ge glädje och stil oavsett väderförhållanden.

scotch & soda kapselkollektion Amsterdam Proof

De unisex-modellerna för vuxna omfattar en överdimensionerad jacka med matchande byxor, en poncho, en hinkhatt, en kroppsvärmare samt en huvtröja i ekologisk bomull.

För barn omfattar unisex-modellerna en regnjacka, matchande byxor och en kroppsvärmare. De väderbeständiga modellerna är rika på praktiska detaljer och specialdesignad grafik med budskap som ”Bra planeter är svåra att hitta” eller ”Vårt utrymme på jorden”, vilket inkapslar Scotch & Soda’s obevekliga optimism.

Kapselkollektionen Amsterdam Proof kommer att finnas tillgänglig på Scotch & Soda’s webbplats och i direkt drivna butiker över hela världen.

Läs mer: Scotch & Soda herrmode sommaren 2022

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *