Senaste The Man Box – några produkter i urval

The Man Box är en prenumerationstjänst där man får hem en exklusiv box med fem utvalda grooming-produkter i mindre storlek varannan månad. Tanken är att man ska få en chans att testa olika typer av produkter för att hitta nya favoriter. Marknaden för skönhetsprodukter för män växer enormt och fler märken och produkter dyker upp i takt med att männen bryr sig allt mer om sitt utseende.

Konceptet att prenumerera på denna typ av boxar har blivit en stor trend internationellt. Män är fortfarande inte helt bekväma i en butiks skönhetsavdelning och där löser manboxen problemet genom att de får prova sig fram i lugn och ro hemma.  Dessutom får prenumeranterna en chans att prova på produkter de kanske aldrig annars hade testat och på så sätt hitta nya favoriter.

Innehållet i boxen är exklusiva produkter anpassade efter de svenska männens behov, som väljs ut och anpassas efter den profil man fyller i när man börjar prenumerera. I boxarna brukar finnas allt från deodoranter, speciella hudkrämer, hårvaxer till accessoarer. Med varje box följer en guide till produkterna, med tips för hur de används på bästa sätt.

I den senaste The Man Boxen, sommarboxen 2016 fanns några intressanta nyheter som jag väljer att fokusera specifikt på i detta inlägg. Även om vi redan hunnit komma in en bra bit på hösten är dessa produkter inte desto mindre intressanta för det.

bästa rakkräm för män

Apothecary87 startade med en skäggolja när grundaren och bartendern Sam Martin ville uppfattas som äldre inom affärslivet och började odla skägg. Det fungerade eftersom han enligt egen utsago blev tagen mer seriöst och folk kom ihåg honom. Som en följd av hans intresse för att skapa den ultimata skäggoljan skapade han sitt eget grundrecept för skäggolja och började sälja den under varumärket Apothecary 87. Idag består sortimentet av många fler produkter som alla utformats av Sam Martin och hans intresse för att hans skägg skall må så bra som möjligt.

Den produkt som man fått testa på i sommarboxen 2016 är 1893 Shave Cream, som är en milt doftande rakkräm av sandelträ och vanilj och som är utformad för att ge en bekväm och nära rakning för att hålla huden fräsch och len.

skönhetsprodukter för män

Den nyaste produkten från Apotechary87 är Muskoka Beard Balm  som man skapat tillsammans med Josh Mario John, legendarisk skäggmodell från Kanada. Den är framtagen för att hålla skägget friskt genom att mjukgöra och återfukta håret i skägget. Muskoka är placerat i centrala Ontario, en av Kanadas större provinser och inte minst känt för att producera lönnsirap. Lukten är just därför söt lönnsirap med släta rökiga toner.

skönhet för män
Josh Mario John.
bästa hudvård för män

En annan intressant produkt i senaste manboxen är Bulldog Original Moisturiser, som är en mjukgörande fuktighetskräm som innehåller verkningsfulla och aktiva ingredienser som vitaliserar och återfuktar huden.

Som en pionjär inom naturlig hudvård för män har Bulldog utvecklat hudvårdsserier speciellt designad för män, baserad endast på naturliga ingredienser. Idéen till Bulldog föddes 2005 när grundaren Simon Duffy upptäckte att det inte fanns några okomplicerade hudvårdsalternativ för män som sökte produkter fullmatade med naturliga ingredienser. Två år senare efter noggrann forskning, design och utveckling gjorde Bulldog sin debut på hyllorna hos en ledande brittisk detaljhandlare. De prisbelönta produkterna finns nu över hela världen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *