Sjöö Sandström Annual Edition – Unik och begränsad utgåva av ikoniska Royal Steel Classic

lyxklockor från Sverige

I vanliga fall är det bland Schweiziska märken vi söker bland när vi vill vill ha klockor inom premiumsegmentet. Det finns dock undantag. Svenska Sjöö Sandström har tillverkat klockor av högsta kvalitet sedan 1986 och är det märke som är den främsta företrädaren gällande lyxklockor tillverkade i Sverige.

Varje år lanserar Sjöö Sandström en unik och begränsad utgåva av den ikoniska modellen Royal Steel Classic. Dessa unika klockor firar deras arv såväl som den oemotståndliga tiden. Antalet tillgängliga klockor är begränsade till 86 stycken, för att markera året när klockmärket startade – år 1986.

Designen av Royal Steel Classic annual edition är alltid speciell med en modern touch. En sällsynt och exklusiv version av en klassisk klocka.

Royal Steel Classic Annual Edition 20

sjöö Sandström annual edition

2019-års version av Royal Steel Classic Annual edition var en tolkning av svensk lyx. Här fanns en mörk skogsgrön urtavla och det årliga emblemet 2019 som är inristat på baksidan av boetten. Annual edition 2019 kom i en handgjord box gjord av svensk björk.

sjöö sandström annual edition 2020

Royal Steel Classic Annual Edition 2020 hedrar det eviga bandet mellan människan och naturen och erbjuder ett äkta jordnära uttryck. Denna enastående klocka kommer med en harmonisk läderbrun sector tavla och år 2020 graverat på bakboetten.

sjöö sandström lyxklockor från sverige

Som förespråkare för äkta hantverk presenteras denna unika klocka i ett exklusivt etui tillverkat av vegetabiliskt garvat läder, från Tärnsjö Garveri, med hudar från lokala svenska gårdar.

Etuiet innehåller också ett extra handgjort läderarmband. Småskaligt, hållbart och svenskt. Detta är äkta lyx när det är som bäst.

Detta automatiska urverk är vattentätt till 10ATM (100 meter) och har ett pris på 25.800 kronor.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *