Snygga handskar för män – stiligaste varianterna 2023

snygga handskar herr 2022

Handskar har en lång historia inom herrmodet och är en oumbärlig accessoar för stora delar av året på våra breddgrader. Här tar vi fram snygga handskar för män 2023.

Det finns några klassiska och anrika märken då det gäller skinnhandskar för män. Vi har tidigare nämnt brittiska handsmärket Dents, men även svenska Hestra har en känt för sina kvalitetshandskar. Det är alltför få män som tänker på denna stiliga herraccessoar när de klär sig. Därför tar guidar vi er här igenom de stiligaste varianterna av handskar på marknaden just nu.

Snygga handskar för män 2023

snygga handskar för män 2023

Det finns många modeller av handskar för män, men några av de stiligaste och bekvämaste är definitivt skinnhandskar. Då det gäller skinnhandskar gäller det dock att fokusera lite extra på materialet. Skinnhandskar skall vara tillverkade av högklassigt läder för att vara så mjukt och bekvämt som möjligt. Här är våra favoritmodeller av snygga handskar för män 2023:

Dents Chelsea Tan

snygga handskar herr 2023

Handskarna från Dents tillverkas fortfarande på samma sätt som när de startade produktionen 1777. Ett par Dentshandskar går igenom hela 32 olika moment för att få en perfekt passform och processen kan efterliknas en skräddarsydd kostym från Savile Row.

En av våra favoriter bland utbudet hos Dents är modellen Chelsea Tan som är läderhandskar i fårskinn med tre sömmar på ovansidan. Dessa handskar är även fodrade med mjuk kashmir, något som skapar en exklusiv känsla och varm känsla för dina händer. De har även en läcker brun nyans som är stilig till många olika höst- och vinterstilar.

Hestra Edward Wool Liner Glove Loden

snygga handskar 2023

En av de stiligaste handskar på marknaden hösten och vintern 2023 är dessa skinnhandskar av mjuk lammnappa från Hestra. De tillhör linjen Collection Line, som är en kollektion bashandskar i utvalda kvalitetsskinn där stor omsorg läggs vid slutfinishen för en perfekt yta.

Den klassiska racer-gröna färgen är något som bör finnas i varje mans garderob denna säsong. Matcha dessa med en scarf i samma nyans för en stilfull helhet. Till skillnad från slips och bröstduk kan du nämligen matcha dessa två accessoarer som du själv önskar.

Handsome Stockholm Essentials Saddle Brown

En uppstickare bland skinnhandskar av högkvalitet är Handsome Stockholm som har många stiliga alternativ i sitt utbud. Här syns ett par handgjorda skinnhandskar i lammskinn med mjukt och värmande kashmirfoder.

Dessa handskar har även touchscreen på tumme och pekfinger på båda händerna, vilket gör att du inte ens behöver ta av dig handskarna när du scrollar på telefonen i kallt väder. Dessa handskar är handgjorda i Europa i material från Italien.

Markberg Kath Glove Cognac

snygga handskar för herrar 2023

Danska Markberg är ytterligare ett relativt nytt märke för kvalitetshandskar. Här syns modellen Kath Glove från Markberg som är en kvalitetshandske med fårskinnsmocka och praktisk dragkedja vid sidan. Denna detalj gör de riktigt praktiskt att trä på handsken snabbt.

Även denna handske går att använda med smartphones då både pekfingret och tummen på både högra och vänstra handsken har pekskärmsfunktion. Handsken kommer också en riktigt stilig nyans av mockaläder.

Dents Heritage Moon Tweed Brown

snygga herrhandskar 2023

Om du gillar brittiskt herrmode är tweed något att satsa på – även gällande accessoarerna. Här syns ett par läderhandskar i hjortskinn från Dents. De har sprund och ett snyggt Abraham Moon Tweed-mönster på ovansidan. Även dessa handskar är riktigt mjuka och bekväma med sitt foder i skotsk kashmir.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *