Snygga herrstilar från GQ Men of the Year Awards UK

uppklädd herrstil 2020

GQ Men of the Year Awards UK i samarbete med BOSS ägde rum på torsdagen och där var det många av gästerna och vinnarna som bar BOSS på röda mattan. Här hittar du inspiration för snygga herrstilar vintern 2020!

BOSS är känt som ett av världens mest exklusiva modemärken för män. Trots att vi lever i pandemitider har vi inte sett någon märkbar nedtrappning i antalet kollektioner som släppts under året.

Exklusiva kapselkollektioner från BOSS

Nyligen lanserades kollektionen BOSS x Liam Payne och innan dess har vi sett samarbeten med bland annat boxaren Anthony Joshua. Dessa kollektioner är kanske aningen mer avslappnade än vi varit vana att se från BOSS. På så sätt har kanske pandemin påverkat de kollektioner som lanserats under året.

Men redan tidigare har vi sett BOSS lansera bekväma kollektioner och t.o.m. tvättbara kostymer. Konceptet med alltmer avslappnat formellt herrmode var alltså en trend redan långt innan pandemin slog till.

Snygga herrstilar från GQ Men of the Year Awards UK

Men nu hämtar vi inspiration för festsäsongen och det herrmode vi ser till nyåret 2020. BOSS har i flera säsonger levererat snygga smokingar i många olika färger.

De senaste åren har smokingkavajer i sammet blivit hett på marknaden igen. Alla män som gillar klassiskt herrmode och som har många evenemang kvällstid rekommenderas att äga åtminstone en smokingkavaj i sammet. Helst också i en annan färg än svart.

Här kommer inspiration från GQ Men of the Year Awards UK och alla män som bar BOSS under kvällen. Att märket var välrepresenterat just denna kväll var kanske inte så märkligt med tanke på att de var med och sponsrade evenemanget.

Men så funkar också de flesta större event nuförtiden. Kollar man på Oscars-galan är det få stjärnor som själva betalat för de kläder de bär.

Här är bilder från nämnda event.

uppklädd herrstil vintern 2020

 Skådespelaren Paul Mescal, vinnare av HUGO BOSS Breakthrough Actor Award.

Kapten Sir Tom Moore, vinnare av The Inspiration Award.

Shawn Mendes i boss

Sångaren Shawn Mendes i BOSS.

john boyega I boss

Skådespelaren John Boyega.

jack Whitehall i boss

Komikern och värden för evenemanget Jack Whitehall i BOSS.

TV-personligheten Piers Morgan.

snygga herrstilar 2020

Författaren Jack Guinness.

snygga herrstilar vintern 2020

Modellen Andrew Georgiades.

snygga herrstilar vintern 2020

Visuella artisten Nas Abraham.

snygga herrstilar vintern 2020

Modellen Gwilym Pugh.

snygga herrstilar vintern 2020

Modellen Timothy James.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *