Nya inredningsprylar hos Care of Carl

snygg inredning för män

Det har knappast undgått någon att Care of Carl är en av de bästa herrmodebutikerna online. Här finns de flesta av de exklusiva märkeskläder som du behöver känna till. Nu har Care of Carl även tagit ett stort steg framåt till att bli en mer komplett inom livsstilssajt för män. Till utbudet har nämligen flera nya inredningsmärken lagts till under veckan.

Stil handlar inte endast om hur vi klär oss, även inredning är en viktig del av vår stil. Med ett snyggt och ordnat hem hittar du bättre inspiration till det mesta här i livet. Det har också Care of Carl tagit fasta på när de nu lanserat en rad märken med snygga inredningsprylar för män. Här är de senaste tillskotten.

Authentic Models

snygga inredningsprylar för män

Märket Authentic Models grundades i Amsterdam år 1968 och är känt för sina autentiska modeller av olika föremål. Produkterna tar med oss på en tidsresa och ger liv i inredningen. Perfekta accessoarer för dig som vill ha snygga inredningsprylar till hemmet.

Ralph Lauren Home

snygg inredning för män prylar

Livsstilsmärket Ralph Lauren är inte känt enbart för sina kvalitetsplagg. Inom linjen Ralph Lauren Home finns också en mängd inredningsprylar som är värdig de vackraste av hem. Det handlar om ett gediget hantverk som åldras med värdighet tack vare deras höga kvalitet. Denna linje skapades redan 1983 och finns nu även hos Care of Carl.

Monocle

Monocle är säkert bekant för de flesta som ett av världens mest stilrena tidskrift. 2013 lanserade Monocle även sina första böcker med bland annat reseguider. Så sent som 2020 kom även en egen publikation i samarbete med Thames & Hudson och nu hittar du förutom reseguider även snygga Coffee Table Books om en rad olika länder samt böcker som Guide to Better Living och Guide to Good Business.

Manopoulos

bästa brädspel online

Sällskapspel har alltid fascinerat människan och till varje stilrent hem hör brädspel av bra kvalitet. Grekiska Manopoulos har sedan 1972 skapat handgjorda brädspel som ges ut begränsad utgåva. Alla spel som lämnar fabriken i Thebe är av högsta kvalitet både gällande material och design och alla berättar också sin egen unika historia.

RS Barcelona

fotbollsspel foosball online

RS Barcelona grundades 1975 och är främst kända för sina exklusiva fotbollsspel som är värdiga att visa upp i hemmets finaste utrymmen. Foosballspelen är framtagna av en grupp erkända designers som kombinerar exceptionellt hantverk med många års erfarenhet av industriell produktion och metallbearbetning.

Sonic Editions

Fotografisk konst är något som bör finnas i varje hem. Det är både en snygg inredningspryl och ger inspiration till att förverkliga sig själv. Sonic Editions erbjuder fotografisk konst av högsta kvalitet i samarbete med några av världens bästa fotografer och bildarkiv. Fotografierna är tryckta för hand i Storbritannien och kommer alltid i en certifierad, begränsad och numrerad upplaga. I utbudet finns samlarobjekt från några av vår tids största musiklegendarer, sportstjärnor och filmikoner. Varje fotografi kommer också med en handgjord och massiv träram.

New Mags

Coffee table-böcker är både en snygg inredningspryl och en källa för inspiration. De utgör ofta blickfånget i vardagsrummet och är populära att pryda hemmet med. New Mags är en av de allra främsta inom området och erbjuder unika böcker inom bland annat mode, arkitektur, design och konst. Oavsett om du är intresserad av kläder, bilar eller samlarur hittar du här några av de bästa Coffee table-böckerna.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *