Snygga munskydd för män – stiltips under coronatider

snyggaste ansiktsmasker för män höst vinter 2020

Ända sedan coronapandemin slog till på allvar runtom i världen har munskydd blivit en del av vår vardag. Eftersom coronaviruset inte verkar vara på väg bort på ett bra tag är det vänja sig med ett liv med masker ett bra tag framöver. Var hittar du då snygga munskydd online och vad bör man tänka på när man köper munskydd/ansiktsmasker?

Munskydd – så 2020

Det finns olika regler i olika länder gällande användning av munskydd. I de flesta länder finns det nu regler på att använda munskydd i inomhusmiljö. Det finns också många länder där du för tillfället måste använda mask även när du vistas utomhus bland andra människor.

Att ständigt köpa engångsmasker kan bli en dyr affär med tanke på att vi i dagsläget inte ser någon ände på pandemin. Därför kan det vara en bra idé att köpa tygmasker som du kan återanvända.

Du kan också använda munskydden som en modeaccessoar om så önskas. Detta kan göras bland annat genom att matcha med dina övriga kläder eller genom att köpa en mask som passar din hårfärg och hudton.

Munskydd är en av de trender inom herrmode 2020 som knappast heller kommer att försvinna det närmaste året. En självklar accessoar för många olika sammanhang.

snygga design munskydd ansiktsmasker på nätet höst vinter 2020

Vad bör man tänka på när man köper munskydd?

Då man köper ett munskydd är det såklart det viktigaste att den har ett bra skydd. Den bör ha en bra passform för att skydda både mun och näsa, utan att strama åt kring öronen. Att bära en ansiktsmask som stramar åt kring öronen är inte bekvämt – speciellt om du måste bära den under längre tidsperioder.

Av hygieniska skäl är det bra att ha flera masker i cirkulation så att du kan tvätta dina masker med jämna mellanrum.

Vilka munskydd är bäst?

Det är svårt att ge några generella råd över vilka masker som är bäst för var och en av oss. Passform och hygien är dock viktigt om du vill undvika akne som kan orsakas bakterier från av svett och friktion kring munnen.

Det finns ansiktmasker både med ventil och utan. Nyttan från munskydd med ventil är att du här får betydligt bättre andningsförmåga, samtidigt som du bibehåller skyddet mot virus och bakterier.

Om du vill använder masker under längre tidsperioder kan det vara en bra idé att använda ansiktsmask med ventil. Många munskydd och ansiktsmasker med ventil följer också vissa industristandarder som säkerställer deras skydd.

Var hittar man snygga munskydd/ansiktsmasker online?

Ansiktsmasker kan också vara en modeaccessoar och kan användas för att framhäva din stil. Speciellt eftersom vi nu alltså måste vänja oss vid att pandemin inte kommer att försvinna på ett bra tag är det smart att införskaffa ansiktsmasker som du kan återanvända.

I vissa fall kan det vara svårt att hitta bland alla butiker som erbjuder munskydd. Delvis för att man ibland också använder termen ansiktsmask, något som även finns inom skönhetsvård. På engelska används ordet Face Mask. Vi rekommenderar att ni använder ordet munskydd när ni söker efter masker online.

Inom herrmodet finns det även en del snygga varianter på marknaden. De flesta modehus har numera även munskydd i sitt utbud. Här förevisar vi några av de snyggaste maskerna för män som vi kan rekommendera för vinterns herrmode 2020.

Tieroom – stilfulla och designade munskydd

snyggaste munskydd skyddsmasker online

På Tieroom hittar du många snygga och färgglada designermasker i många olika mönster. För den som vill matcha munskydd med övrig klädsel är detta rena paradiset. Här finns munskydd i allt från Paisleymönster till prickigt. Det finns hela 26 olika modeller att välja bland.

Maskerna har också nanofilter som ger bra skydd mot virus och bakterier. Munskydden är tvättbara i 60 grader minst 30 gånger och har tyg i stretchmaterial och gummiband över öronen för bekväm passform i alla storlekar.

Hugo Boss – Många snygga munskydd av hög kvalitet

snyggaste ansiktsmasker online

För den som söker ansiktsmasker av hög kvalitet kan det exklusiva märket Hugo Boss rekommenderas. Här hittar du flera olika modeller av bekväma och stilfulla ansiktsmasker av hög kvalitet. Dessa masker är elastiska och kan tvättas i ända upp till 60 grader utan att förlora sina egenskaper.

Asos Design – mängder av snygga munskydd i olika färger och mönster

snyggaste munskydd för män online

Hos Asos Design hittar du mängder av munskydd i olika mönster och färger. Bland annat höstens och vinterns stora modefärg oliv.

Harry Potter – Munskydd med motiv

snygga munskydd för män höst vinter 2020

Om du söker efter munskydd med snygga motiv kan vi rekommendera denna Gryffindor mask från Harry Potter-serien som finns på fanshop.se. Denna är av hög kvalitet med stretchegenskaper och kan även tvättas i 60 grader. Här hittar du också flera andra munskydd med motiv.

Munskydd med LED-belysning

munskydd med led belysning

Munskydd brukar sällan vara så spektakulära. Här har vi dock ett revolutionerande munskydd med inbyggd fiberoptisk LED-belysning.

Munskyddet kommer med ett justerbart band som fästes bakom huvudet med knäppfäste samt två stycken elastiska band som du sätter runt öronen. På högra sidan sitter det en liten knapp som du använder för att ändra färg på LED-belysningen. Det finns totalt 7 olika lägen.

XD Design – stiliga och säkra munskydd

snygga munskydd på nätet

Här har vi ett stilrent återanvändbart munskydd från XD Design som tål att tvättas i tvättmaskin. Det har utbytbara filter som kan desinficeras mellan användningarna. Filtret placeras i en ficka på munskyddets insida och i förpackningen får du med fem. Filter som håller för tio användningar vardera.

Du får även med ett fodral som rymmer både munskydd och filter, så att du enkelt kan ta munskyddet med dig när du är på språng. Skyddets yttertyg är behandlat med ViralOff som minskar förekomsten av viruspartiklar på textilier, och filtret är uppbyggt i tre lager. Munskyddet har såklart både näsbrygga och justerbara öronband för att sitta bekvämt på plats.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *