Snygga Weekendväskor 2022 – här är de stiligaste väskor för veckoslutsresan!

snygga weekendväskor 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

En av de stora resetrenderna för 2022 är resor inom landet. Även om vi nu kan resa mer obehindrat är det ännu många som valt att hålla sig till kortare resor inom Sverige. Här tar vi fram de snygga weekendväskor 2022 för dig som behöver en praktisk väska för dessa sammanhang.

Vi kortare resor eller veckoslutsresor behövs sällan större resväskor. Det räcker oftast med en weekendväska för att packa med alla kläder och tillbehör. Det gäller även om du planerat in en utlandsresa där endast handbagage tillåts.

Snygga weekendväskor 2022

Nedan har vi samlat några snygga och hållbara weekendväskor, som alla är av högsta möjliga kvalitet. Bland dessa både varierande storlekar och material för alla behov.

Här hittar du våra val av snyggaste weekendväskor 2022:

1. Oscar Jacobson – Mångsidiga och stiliga weekendväskor

snygga weekendväskor 2022

Här har du en weekendbag och resegarderob i ett från Oscar Jacobson och den rymmer allt du behöver för en weekend. Den rymmer ungefär 45 liter och är avsedd för ungefär två nätter borta.

Väskan är fodrad med slitstark kansasväv och kan bäras antingen med handtag eller med en avtagbar och ställbar axelrem. När väskan är utfälld till en platt resegarderob har den ett stort fack som kan användas för kostym eller skjorta. Det finns även en läderrem att fästa galgar i.

Det är svårt att hitta en stiligare och samtidigt mer mångsidig weekendbag på marknaden!

2. Bric’s Life – Snygga och rymliga weekendväskor i läder

Några av de mest populära resväskorna hittar du hos italienska Bric’s. Denna weekendväska är både elegant mycket populär och är tillverkad i miljövänligt konstläder med veganska läderdetaljer från Toscana.

Detta är en weekendväska för alla som ställer höga krav både gällande hållbarhet och design. Den har även många smarta detaljer som insydd rem som kan fästas på en rullväska, samt TSA-lås som gör det möjligt att låsa väskan.

Perfekt både för weekendresan eller som handbagage på resan!

3. Tärnsjö Garveri – Weekendväskor för hela livet

snyggaste weekendbags på nätet 2022

Vi har redan tidigare varit inne på det hantverkskunnande som finns hos Tärnsjö Garveri. Här har vi en weekendbag i läder från Tärnsjö Garveri som ytterligare är ett bevis på detta. Väskan är tillverkad för hand i Sverige i en ekologisk garvningsprocess med bark. Det är ett hantverkskunnande med anor från 1873.

Denna weekendbag är avsedd för tre nätter och rymmer hela 53 liter. Den är förstärkt med handsydda sömmar över känsliga partier som ofta utsätts för slitage. Den har även remmar med mässingsspännen på kortsidorna för justering av vidd.

4. Mismo – Stilrena Weekendväskor i kanvas

weekendväskor i kanvas 2022

Redan i vår artikel om snyggaste portföljerna var vi inne på kanvastyget som en av de hetaste trenderna gällande accessoarer inom herrmodet.

Bland de märken som är mest kända för deras väskor i kanvastyget är Mismo. Här är en Weekendväska från Mismo som är tillverkad i en italiensk, tätt vävd nylon som utrustats med en vattenavstötande beläggning.

Väskan är avsedd för två nätter och rymmer 33 liter. Här syns detaljer som remmar i vegetabiliskt garvat narvläder.

5. Tiger of Sweden – högklassig weekenväska i läder

weekendbags för män 2022

Vi gillar väskor i präglat läder. Från Tiger of Sweden kom en snygg weekendbag tillverkad i präglat läder, som rymmer 44 liter och är avsedd för två till tre nätter.

Du kan bära den med handtag, bärrem på kortsidan eller med en avtag- och ställbar axelrem i läder. Vi rekommenderar att ni zoomar in produkten i detalj för att få en uppfattning om kvalitén på lädret!

6. Anderson’s – Weekendväskor med italiensk elegans

snyggaste weekendbags i mocka 2022

Trots namnet är Anderson’s ett italienskt familjeföretag. Här har du en ytterst stilig weekendbag i en följsam mockakvalitet med detaljer i läder.

Den har ett huvudfack som stängs med en kraftig dragkedja och rymmer 37 liter och är avsedd för två nätter.

Vanliga frågor – snygga weekendväskor 2022

Var hittar man bästa weekendväskor på nätet?

Bästa urvalet av weekendväskor online har du i regel på sajter som specialiserar sig på väskor och resväskor. Resväskor.se är ett exempel på en webbsida med ett stort urval av weekendväskor i flera olika prisklasser från några av de mest välkända tillverkarna.

Vilka weekendväskor är bäst i test 2022?

Bric’s weekendväskor har generellt högt betyg bland de som köpt väskorna online. Dessa weekendväskor har snygg design och är välkända för sin höga kvalitet.

Var hittar man weekendväska i canvas för herrar?

På Care of Carl hittar du weekendväskor i canvas för herrar. Mismo är en av de mest kända tillverkarna av högklassiga weekendväskor i canvas för män.

Var hittar man weekendväskor med hjul?

Om du letar weekendväskor med hjul behöver du i allmänhet leta efter hybridmodeller mellan weekendväskor och kabinväskor. Svenska Cavalet är ett av de märken som har weekendväskor med hjul.

Var hittar man billiga weekendväskor?

Om du letar efter billiga weekendväskor kan sajter som ASOS och Zalando rekommenderas. Här hittar du många olika modeller i både konstläder och olika typer av tyger, som canvas och polyester.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *