Snyggaste fåtöljerna 2023 – De stiligaste och bekvämaste varianterna till höstmyset!

snyggaste fåtöljer 2022

Snart är hösten här och det innebär många mysiga hemmakvällar. Oavsett om du sitter framför TV:n eller en bra bok är det viktigt med en bekväm fåtölj till hemmet. Även designen är för många ett viktigt kriterie vid valet av fåtölj. Här tar vi fram snyggaste fåtöljer 2023.

Vi har redan tidigare poängterat hur viktigt det är att välja en bra kontorsstol för hemmajobb. Men även då du väljer fåtölj är bekvämlighet och design viktigt. För att till fullo kunna njuta av lediga stunder är det en bra idé att satsa lite extra på denna möbel. Med rätt val kommer den sannolikt att bli en av de mest använda i ditt hem!

Var hittar man bästa fåtöljer online?

Var hittar man bästa fåtöljer online 2023

Det finns ett stort antal möbelbutiker som erbjuder fåtöljer online. Det skiljer sig dock enormt mellan olika aktörer då det gäller kvalitet och prisnivå. Det gör att det kan vara svårt att välja bland allt utbud på nätet.

Det första du bör göra är att fastställa din budget. Det bestämmer rätt långt hos vilka nätbutiker du hittar bästa fåtöljer online för just dina behov. Här är våra favoriter bland de nätbutiker med bästa fåtöljer online:

  • Nordiska Galleriet – Här hittar du ett stort antal designmöbler med väldigt snygg design. Det är också en av de dyraste nätbutiken för dig som letar efter fåtöljer online, men samtidigt är utbudet också det absolut snyggaste.
  • Husochhemma.se – En annan nätbutik med ett mycket bra utbud av snygga fåtöljer online är Husochhemma.se. Om du har en lite snävare budget är detta ett bra val eftersom du hittar snygga fåtöljer i alla prisklasser här.
  • RoyalDesign.se – Ett tredje alternativ där du hittar ett relativt bra utbud av snygga fåtöljer är RoyalDesign.se. Fokuset ligger främst på tygsoffor hos denna aktör, men även fladdermusfåtöljer i läder hittar du i utbudet.
  • Stockton – Om du letar efter designerfåtöljer från några av världens främsta märken är Stockton ett utmärkt alternativ. Här hittar du märken som Eichholtz, Norr11 och Artwood – märken som är kända för sina bekväma och snygga fåtöljer och möbler.

Snyggaste fåtöljer 2023

snyggaste fåtöljer 2023

Här tar vi fram våra favoriter till snyggaste fåtöljer 2023 bland allt utbud du hittar på nätet.

Charles & Ray Eames för Vitra – Snyggaste fåtöljen 2023

snyggaste fåtölj 2023

Lounge Chair & Ottoman formgavs år 1956 av Charles och Ray Eames och är i dagsläget en av de största designklassikerna på marknaden. Idag produceras fåtöljen med tillhörande fotpall av Vitra.

Ända sedan 1950-talet har i princip samma tillverkningsmetoder använts och fåtöljen anses vara en av de främsta moderna klassikerna inom 1900-talets möbeldesign och vår absoluta favorit bland fåtöljer på marknaden. Du har själv möjlighet att välja utförande när du köper fåtöljen online.

Dux Jetson – Svensk designklassiker

Jetson är en designklassisker från det svenska varumärket Dux som designats och formgivits av legenden Bruno Mathsson. Denna fåtölj har en unik silhuett, men är även väldigt bekväm.

Fåtöljen Jetson presenterades för första gången på Nordiska Galleriet år 1969 och har sedan dess varit en tillförlitlig pjäs i många hem som hållit i generationer. Jetson finns i tre olika Classic Soft läder och du hittar också varianten Jetson Match som är ett specialutförande och hyllning till Bruno Mathssons design av den svenska designklassikern Jetson.

Jetson Match är gjord av linnetyget Flax 21 och har kanter, ram och nackkudde i det exklusiva lädret Dakota. Till båda serierna finns även fotpallar i samma material som fåtöljerna.

Grand Repos – Bekväm och stilig loungefåtölj

bästa fåtöljer på nätet 2023

Grand Repos är en loungefåtölj som designades av Antonio Citterio för Vitra år 2011. Detta är en både praktisk och bekväm fåtölj med roterbart underrede. Tack vare den generösa stoppningen är det också en av de absolut bekvämaste fåtöljerna på marknaden.

Den har en smart synkroniserad mekanism som gör det enkelt att justera vinkeln från upprätt hållning till lutande. Denna fåtölj finns i sex olika läderfärger och har även en matchande ottoman och fotpall tillgänglig.

Recliner fåtölj Göran – Snyggaste fåtölj i budgetklassen 2023

bästa billiga och snygga fåtölj 2023

Om du letar efter billigare alternativ till premiumfåtöljen Eames ovan är denna Recliner-fåtölj ett bra alternativ. För runt 6000 kr får du sällan äkta läder, men denna fåtölj ger ändå ett lyxigt intryck med snygg design och bekvämlighet.

Den av de absolut mest prisvärda fåtöljerna på marknaden med sitt stiliga formspråk.

bästa billiga fåtöljer 2023

Vi håller oss kvar i budgetklassen. Här har du en stilig variant av fåtölj som finns på marknaden för enbart runt 4000 kronor. Även denna fåtölj kommer i konstläder och har en fristående pall och en lutningsmekanism som går att justera från 120 till 130 grader.

Den har en tjock vadderad sits, ryggstöd och armstöd. För dig som letar efter en både snygg och bekväm fåtölj finns få bättre alternativ i budgetklassen! Denna fåtölj med tillhörande fotpall finns i flera olika färger som vit och vinrött.

Läs mer: Snyggaste serveringsvagnar online

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *