Sommaren 2019 från Eton – Under the Sun

herrmode 2020

Svenska Eton utlovar en av sina starkaste sommarkollektioner någonsin till denna säsong. Kollektionen går under namnet Under the Sun och innehåller många modeller av skjortor som är speciellt framtagna för högsta möjliga komfort i det varma sommarvädret.

I kollektionen finns flera nya tyger och mönster, tillsammans med de klassiker som man lärt sig att förknippa med en kvalitetsskjorta från Eton.

Bland de nya materialen finns Tencel, som är speciellt framtaget för att fånga de bästa egenskaperna hos både bomull och siden och skapa en helt ny, supermjuk skjortupplevelse.

Här finns också Soft New Classics – skjortor i en sval mix av bomull-linne, som är det nya sättet att klä sig för business i ett mjukt och naturligt material.

Soft New Classics är gjorda för en snygg ”business casual” affärsstil för män och här finns även ledigare stilar för den som vägrar kompromissa med kvalitet och design på fritiden. Skjortor för män, designade för att passa för alla typer av tillfällen.

Pastellfärger i olika nyanser bidrar med mjuka och ljusa nyanser som gör det enkelt att uppdatera stilen för säsongen. Att bära en pastellfärgad skjorta till kostymen ger en omedelbar sommarkänsla.

Även rika och mättade färger sätter sin prägel på männens sommarkläder 2019. Ljusblått är herrmodets populäraste färg, näst efter den alltid klassiska vita.

Den klassiska rosa skjortan är ett nyckelplagg i en många mäns garderob under sommaren. En ljust rosa eller laxrosa skjorta som bärs tillsammans med en traditionellt mörk kostym ger en oklanderlig stil för kontoret.

Till de nyare kollektionerna har Eton även satsat stort på olika subtila och personliga mönster. Hit hör även klassiska mönster som rutiga, randiga och paiselymönstrade skjortor.

Men även mer expressiva mönster finns nu tillgängliga hos Eton. Ett utmärkt sätt att urskilja sig och ge en personlig touch på sin klädsel.

En mönstrad affärsskjorta i garderoben ger extra stilpoäng. Även till festligare tillfällen skapar mönstrade skjortor en avslappnat självsäker stil för en middag eller fest.

Eton uppmanar oss att klä oss stiligt, men samtidigt våga ta ut svängarna i både mönster och färg. Sommaren är tidpunkten på året då man skall våga bära en avslappnad stil, men gärna med en klassisk touch.

Nedan är ytterligare lite inspiration från Etons sommarkollektion.


Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *