Rean har börjat hos Mr Porter och Farfetch

bästa sommarrea 2022 på lyxiga herrkläder online

Idag har årets sommarrea påbörjats på två av världens främsta sajter för lyxiga herrkläder. Det handlar om Mr Porter och Farfetch som båda nu erbjuder upp till 50% rea på kläder, skor och smycken.

Som vi nämnt många gånger här på Gentlemannaguiden är kvalitet och hållbarhet två stora teman inom herrmode. I Sverige är Care of Carl den absolut främsta sajten bland de som erbjuder exklusivt herrrmode, en sajt som gått från klarhet till klarhet de senaste åren. Men internationellt sett finns det faktiskt ännu större aktörer.

Mr Porter och Farfetch är två av de största företrädarna då det gäller herrkläder online. Här hittar du i stort sett samma utbud som hos Care of Carl, men med en stor skillnad. Care of Carl är mycket skickligare på produktframställning och det är något som verkar gå hem hos svenskarna.

Mr Porter

Sommarrean startar något tidigare än förr om åren hos Mr Porter. Vi har vant oss vid att den i allmänhet startar i slutet av juni, men nu kör de alltså igång redan i början av månaden med reducerade priser på ett stort antal kvalitetsplagg.

Det som utmärker Mr Porter är att de är de främsta företrädarna för nya och intressanta designermärken inom herrmode. Tack vare sin unika position på marknaden är det till Mr Porter som de flesta nya märken vänder sig när de vill positionera sig som något exklusivt.

Du hittar också ett riktigt bra utbud av kläder, skor och accessoarer på årets sommarrea hos Mr Porter. Bland annat loafers från George Cleverley och Rubinacci. Men även på sommarplagg som short och linnekavajer.

Det är kanske lite mer utmanande att hitta rätt storlek i jämförelse med när du söker herrkläder på någon av de svenska moderaterna. Men om du har tur kan du göra riktiga fynd hos Mr Porter och deras sommarrea. Detta är trots allt ett av få tillfällen under året då du kan fynda kläder från lyxmärken online!

Speciellt om du vill klä dig som en gentleman med tidlösa plagg finns här massor att välja bland. En morgonrock från Derek Rose, badbyxor från Frescobol Carioca eller kavajer från Oliver Spencer eller Tom Ford är bara några av de högt eftertraktade plaggen på marknaden. Nu finns detta och mycket mer till reapriser hos Mr Porter.

Farfetch

Farfetch är en annan stor aktör för exklusiva herrkläder online. Även de körde igång sin sommarrea igår med rabatter på upp till 50%. Det som är speciellt bra med Farfetch är att de har sin sajt även på svenska.

Då det gäller utbudet på sommarrean hos Farfetch finns även här ett stort antal lyxiga modemärken representerade. Du hittar även rea på deras Pre-owned avdelning, vilket innebär att du kan fynda bland annat begagnade designerväskor från Louis Vuitton och lyxklockor från Rolex.

Ett annat märke som vi kan rekommendera är Patek Philippe Nautilus-kopian D1 Milano som även är på rea just nu.

Sommarrean hos Farfetch kan verka en aning rörig vid en första anblick. Därför rekommenderar vi att du går in hos enskilda märken och kollar utbudet om du har någon favorit. Italiensk herrmode är väldigt hett på sommaren och några av de främsta inom denna kategori är märken som Lardini och Boglioli. Båda dessa har ett riktigt bra utbud av reaplagg hos Farfetch.

Även panamahattar från anrika italienska Borsalino hittar du till reapriser just nu på Farfetch.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *