The Resort Co växer med flera nya produktkategorier

snygga herrkläder sommaren 2021

Det svenska varumärket The Resort Co, främst känt för sina exklusiva flip-flops, utökar nu sortimentet med fler hållbara plagg för dig som vill uppdatera semestergarderoben.

Lagom till sommarvärmen breddar The Resort Co sitt utbud med en sommarkollektion med nya produktkategorier. Redan tidigare i år lanserade märket sina första solglasögon – en kollektion som genomsyrades av klassisk elegans. Perfekt för den som söker stilrena och tidlösa solglasögon till sommaren.

Ny kollektion sommaren 2021

snyggt herrmode sommar

För den som söker efter snygga sommarplagg är den nya kollektionen från The Resort Co värt att ta en närmare titt på. Till sommaren 2021 tar varumärket med sig de kvalitativa materialen och den hantverksmässiga inställningen när de utökar kollektionen med fler klassiska sommarplagg.

Espadriller, badbyxor, pikétröjor och solglasögon är nya tillskott och alla produkter tillverkas i Europa med stort fokus på hög kvalitet och hållbarhet.

Flip-flops-sandaler av hög kvalitet

snygga flip flops herr sommar

The Resort Co lanserades 2019 med fokus på att skapa perfekta flip-flops-sandaler. Tillverkade för hand i Toscana med högkvalitativa och lyxiga material omdefinierade The Resort Co vad ett par flip-flops kan vara.

Espadriller i två olika modeller

espadriller av hög kvalitet herr

Espadrillerna kommer i två olika modeller – en i klassisk stil och en variant inspirerad av den på senare år så populära skon Belgian Loafer, med eleganta läderdetaljer. Båda är tillverkade i 100 % naturliga material med ovansida i mjuk mocka och klassiska sulor i juteväv.

espadriller belgian loafer modell

För att skapa en så bekväm sko som möjligt, har The Resort Co adderat en innersula i mikrofiber som både andas och ger dämpning. Espadrillerna tillverkas för hand utanför San Sebastián i Spanien, där den här typen av skor har tillverkats i århundraden.

Badbyxor från återvunnen plast

snygga badbyxor herr sommar

Badbyxorna tillverkas i Portugal med SeaqualTM-tyger – en typ av polyester skapad från återvunnen plast från Medelhavet. Midjan justeras med side-adjusters vilket ger ett stilfullt intryck som fungerar lika bra i som utanför strandmiljö.

snygga badbyxor herr sommar

Pikétröjor i 100% ekologisk pimabomull

pikétröjor herr sommar

De stickade pikétröjorna är gjorda i 100 % ekologisk pimabomull som både andas och är mjuk mot kroppen. Den sömlösa strukturen med ribbstickning ger en sofistikerad semesterlook.

pikétröjor herr sommar

Handgjorda solglasögon

snygga solglasögon sommar

Solglasögonen tillverkas för hand i Cadore-regionen i norra Italien, centrum för europeisk glasögontillverkning sedan 1800-talet.

stilrena klassiska solglasögon sommaren

Tidlös och hållbar kollektion

Kollektionen siktar på att vara hållbar, både i termer av stil, kvalitet och klimatpåverkan. Estetiskt är det ett möte mellan Skandinavien och franska Rivieran. Kollektionen finns att köpa på www.theresortco.com eller hos återförsäljare som Care of Carl.

Priserna på produkterna är enligt följande:

  • Flip-flops – 1290 kr
  • Classic Espadrilles – 1390 kr Espadrilles Loafer Style – 1490 kr Badbyxor – 1490 kr
  • Pikéer – 1390 kr
  • Solglasögon – 1790 kr
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *