Tommy x Lardini – skräddarsydd herrkollektion för våren 2021

tommy lardini herrmode vår sommar 2021

Tommy Hilfiger har gått från klarhet till klarhet som herrmodemärke under de senaste åren. Inom områden som Preppy och Casual Wear har märket haft en relativt stark ställning i många år. Det som saknats för att göra det till ett livsstilsmärke i stil med Ralph Lauren och andra högprofilerade märken är skräddat herrmode av högsta kvalitet.

Även inom detta område har dock en hel del skett under senare år. Tommy Hilfiger har under uppmärksammade former lanserat kollektioner tillsammans med kändisar som Lewis Hamilton och Zendaya. För några år sedan lanserades en skidkollektion i samarbete med ikoniska Rossignol och under fjolåret kom även en kapselkollektion ut på marknaden i samarbete med Mercedes-Benz.

Tommy x Lardini – skräddarsydd kollektion för män

herrmode Tommy Hilfiger lardini samarbete vår 2021

Nu tas ytterligare ett steg mot att bli ett högprofilmärke inom herrmode. I dagarna lanseras nämligen ett samarbete med ikoniska italienska märket Lardini. Vi gick tidigare igenom italienska märken som du bör känna till och här var Lardini ett av dessa.

Tommy x Lardinis skräddarsydda kollektion för våren 2021 hyllar sammanslagningen av två ikoniska varumärken med rötter i uppfinningsrik, sofistikerad och förstklassig design.

tommy lardini herrmode vår 2021

Den är anpassad för avkoppling och håller starkt fokus på mjukt och avslappnat hantverk med dekonstruerade och ofodrade matchande delar i lättviktig TH Flex teknologi.

herrmode vår 2021 Tommy Hilfiger lardini

Hållbarhet och nydanande materialteknologi är två starka trender inom mode för män i dagens läge. Inom det skräddade herrmodet syns detta även i kostymer där vi ser allt fler modeller i bekväma stretchtyger.

herrmode vår 2021 lardini Tommy Hilfiger kollektion

Förfinade detaljer genomsyrar allt från horninspirerade- och pärlemorknappar till kavajnålar på varje blazer och med Tommy Hilfigers signaturlogotype sammansmält med den tidlösa Lardini-blomman.

klassiska byxor med hög midja och frontveck

Det är många svenskar som blivit bekanta med det hantverk inom herrmodet som Lardini bjuder på. Okonstruerade kavajer och byxor med hög midja samt frontveck är helt i linje med det ökade intresset för klassiskt herrmode bland män.

Lägg märke till de stilrena detaljerna i midjepartiet på byxorna. Byxhantverk av högsta nivå.

herrmode vår sommar 2021

Även i kollektionen Tommy x Lardini ser vi dessa detaljer tydligt. Du hittar även byxor med slag och plagg med breda ränder. En klar flirt med både 1920- och 1930-talets klassiska mode för män.

herrmode vår 2021 tommy lardini

Lägg även märke till färgerna i kollektionen Tommy x Lardini. Här ser du flera exempel på hur du kan kombinera olika mönster och färger till en fungerande helhet.

mode för män 2021 lardini Tommy Hilfiger

Det är helt klart att Tommy Hilfiger kommer att vara ett märke att räkna med även som lyxmärke inom herrmode de närmaste åren! På Business of Fashion kan ni läsa mer i detalj om varumärkesstrategin hos Tommy Hilfiger.

stilrent herrmode vår 2021 lardini Tommy Hilfiger

Kollektionen finns tillgänglig på tommy.com från och med 19 mars.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *