Uniqlo lanserar vår- och sommarkollektion i februari

uniqlo 22 20

Den japanska klädåterförsäljaren UNIQLO lanserar Uniqlo U SS20 -kollektionen den 21 februari. Uniqlo U är en kollektion som är designad av UNIQLOs Artistic Director Christophe Lemaire och hans UNIQLO R&D-team i Paris.

Tillsammans nytolkar de vardagskläder genom att använda innovativa material och nya moderna silhuetter. Varje säsong designas med högsta precision i jakten på en förenklad och modern garderob.

Uniqlo höst sommar 2020

Uniqlo som för ett par år sedan öppnade sin första butik i Sverige har blivit kända för sina innovativa material. Bland annat de tennisplagg som lanserats för den globala ambassadören Roger Federer. Även i flera andra kollektioner syns nu allt fler inslag och funktionella detaljer och material.

I Uniqlo U’s SS20-kollektion ökar man sitt fokus på funktionella material och detaljer genom att uppdatera klassiska mönster och utforska nya färger för att ge kollektionen ytterligare liv. Produkter som den kubanska skjortan, en sedan gammalt älskad herr-klassiker.

herrmode våren 2020

Uniqlo U-versionen är veckad och har en bröstficka, är tillverkad i bomull som andas och har en öppen krage som är anpassad för varmt klimat. Jackan med luva är baserad på en militärparkas och har ett kontrastfärgat foder för att ge en sofistikerad touch.

klassiskt herrmode 2020

Praktiska vardagskläder med förbättrade, klassiska detaljer. Det är herrmode för den moderna mannen. Kollektionen är inspirerad av funktionellt vintage workwear och militära plagg vars snitt, passform och material har uppdaterats för att skapa en avslappnad modern känsla. Funktionella detaljer har förfinats för att balansera det praktiska med det stilfulla.

mode för män våren 2020

Uniqlo U Vår/Sommar 2020 består av 57 produkter för kvinnor, 41 för män, samt tre accessoarer och kommer vara tillgänglig i 66 UNIQLO-butiker och via Uniqlos hemsida.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *