Två av världens mest exklusiva parfymer nu i Sverige!

lyxiga nischparfymer online

Parfymvärlden är mer spännande än någonsin. Intresset för klassiska parfymer är större än någonsin, samtidigt som nya spännande nischparfymer lanseras på löpande band.

Nu kan även Gents som första återförsäljare i Skandinavien presentera det franska nischparfymhuset Stephane Humbert Lucas Paris. Detta är ett märke som skapats av parfymören med samma namn. Gents presenterar nu också exklusiva parfymmärket Clive Christian i sitt utbud.

Stephane Humbert Lucas Paris 777

lyxigaste nischparfymer på nätet

Fransmannen Stephane Humbert Lucas har en bakgrund som poet och klassiskt skolad bildkonstnär. Han är mest känd för att tidigare ha skapat dofter för SoOud och Nez a Nez.

777-linjen är Humbert Lucas senaste projekt där oud, rökelse, amber och ros som primära beståndsdelar i parfymerna. Detta ger balsamiska, rökiga och kryddiga doftnoter, med komplexa doftkompositioner i orientalisk stil och hög koncentration.

lyxigaste parfymerna på nätet

Stephane Humbert Lucas tror på parfymens helande psykologiska kraft och hans fascination för siffran 7 återkommer i varumärket genom siffran 777. Denna sifferkombination är symbolen för andlighet, beskydd och lycka.

Parfymerna hos Stephane Lucas Humbert Paris 777 är nischade och lyxiga med inspiration hämtad från arabvärlden, vilket inte minst anas i såväl de dyrbara essenserna som i de stilfullt skulpterade flaskorna.

Nu tillgängligt hos Gents

Parfymhuset Stephane Humbert Lucas Paris 777 finns nu i Gents sortiment av nischparfymer. Den finns även med i ett exklusivt samarbete med nysatsningen SCENTS by Gents.

Tjänsten som redan kan tillskriva sig några av världens finaste parfymhus kan alltså nu lägga till även Stephane Humbert Lucas Paris på listan. De som prenumererar på tjänsten SCENTS kommer därmed att få möjligheten att testa även denna exklusiva nischparfym.

Det lyxiga parfymmärket Clive Christian

lyxigaste parfymmärken online

Den som är intresserad av lyxiga nischparfymer har säkert tidigare stött på märket Clive Christian. Detta är ett av världens ledande och mest exklusiva parfymhus, som grundades år 2001 av den brittiska inredningsarkitekten och designern Clive Christian.

Clive Christian är det enda parfymhus som har tillåtelse att använda drottning Victorias krona på flaskorna. Något som har sitt ursprung i att Clive Christian övertog signumet när han köpte företaget Crown Perfumery Company år 1999. Det är ett av världens äldsta parfymeri som grundades redan år 1872.

Den första serien som utkom från Clive Christian var The Original Collection. Här finns signaturdofterna No1 och 1872, som numera tillhör parfymvärldens tidlösa klassiker. Sedan dess har flera andra kollektioner med dofter för både män och kvinnor tillkommit från märket. 

Det speciella med parfymerna från Clive Christian är att de kombinerar brittisk lyx och elegans med exotiska ingredienser från jordens alla hörn. Naturligtvis innehåller parfymerna en hög koncentration av parfymolja. I detta fall hela 20 till 25 procent ren parfym.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *