Vespa och Dior samarbetar – lanserar ny scooter med tillbehör

snyggaste vespa sommar 2020

De två ikoniska märkena Vespa och Dior lanserar nu en exklusiv scooter samt en kollektion med matchande accessoarer. Samarbetet hyllar den levnadskonst som vi kommit att förknippa med La Dolce Vita eller det ljuva livet.

Både italienska Vespa och franska Dior grundades år 1946. Sedan dess har båda dessa företag med sin kreativitet varit med och format sin omvärld.

Två klassiska märken

Vespa bland annat med sin modell Primavera, som ännu idag är marknadens snyggaste scooter sommaren 2020. Vespa är i sig självt ett såpass ikoniskt märke att man ofta hänvisar till det namnet när man syftar på en scooter.

Även Dior har varit med och format modevärlden med kreativa tolkningar inom både dam- och herrmodet. Från Dior kommer också en av de mest klassiska parfymerna i världshistorien i form av Eau Sauvage.

Ett samarbete som uttrycker frihet och rörlighet

Mer än något syftar samarbetet till att uttrycka drömmen om frihet, rörlighet och det som vi ofta förknippar med uttrycket La Dolce Vita.

Vespa 946 Christian Dior är en sofistikerad scooter som bygger på modellen Vespa 946, som är känd för sin eleganta och strömlinjeformade design.

Både sadeln och det bagage som finns med som tillbehör i kollektionen har mönster från Diors klassiska Oblique motif – ett mönster som designades av Marc Bohan år 1967. Även hjälmen till kollektionen har samma mönster.

Kollektionen med scootern, hjälmar och andra accessoarer kommer att lanseras under våren 2021.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *