Victorinox lanserar GMT-version av sin klassiska FieldForce-kollektion

klassiska gmt klockor

Nu är det dags för en GMT-version av den klassiska och ikoniska FieldForce Sport från schweiziska Victorinox. En klocka som erbjuder en modern och sportig känsla för alla tillfällen.

Klockan är färgglad men ändå sofistikerad och utstrålar självförtroende och subtil styrka.

Tidigare modeller från Victorinox

Victorinox är kanske mest känd för sin ”Original Swiss Army Knife”. Men det är gällande klockor märket verkligen visat sin innovativa förmåga under senare år. Här märks bland annat fantastiska modeller som I.N.O.X Carbon, Airboss och Maverick där flera kollektioner lanserats i ny design och nya material.

Ett av de absolut mest prisvärda märkena på marknaden just nu ur ett pris/kvalitetsförhållande.

Fieldforce Sport GMT

FieldForce Sport-kollektionen är designad för mannen som letar efter en enkel klocka som matchar hans aktiva livsstil. Sportiga färger, enkel läsbarhet och hög tillförlitlighet gör den nya FieldForce Sport GMT till en perfekt följeslagare för alla vardagliga äventyr.

bästa nyheter klockor maj 2020

Oavsett var dagen börjar och slutar – alltifrån att promenera runt med hunden, tillbringa tid på kontoret till att göra en kort visit på landsbygden – är FieldForce Sport där vid ens sida.

GMT-funktionen

Som namnet antyder innehåller klockan en GMT-funktion (Greenwich Mean Time). Detta möjliggör omedelbar läsbarhet för en andra tidszon, som till exempel hem- kontra lokal tid.

Dessutom kan 24 timmars-visaren ställas in oberoende, vilket är en användbar funktion för affärsresenärer runt om i världen och en stor hjälp för att slippa jetlag.

bästa klockorna nyheter 2020

Ett fodral i rostfritt stål med en elegant svart gunmetal PVD-behandling ger klockan en touch av robust och modern design. Unikhet säkerställs med sportiga färger på olika delar av klockan och den andra visarens motvikt i form av den ikoniska schweiziska armékniven.

FieldForce Sport GMT är en elegant, klassisk och utomhusklocka på en och samma gång.

Andra funktioner på klockan

Den nya klockan handlar inte bara om en ikonisk design utan också om kvalitet, tillförlitlighet och hög funktionalitet. För att garantera hög läsbarhet, både dag och natt, har klockan stora och distinkta siffror och visare. Alla dessa element har även Super-LumiNova® som lyser i mörkret.

Den höga kvaliteten är närvarande i varje detalj, från ett avancerat ”crown protection” till valet av safirglas med en vattentålighet upp till 100 meter.

Ett fodral gjort av rostfritt stål ger klockan en touch av robust och modern design, och innan klockan smyckar ägarens handled har den och dess komponenter genomgått över 100 homologationstest för att få Victorinox höga kvalitetsstämpel.

En 5-årsgaranti + på den schweiziskt tillverkade klockan vittnar ytterligare om Victorinox höga kvalitet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *