WatchTime New York återvänder till Midtown Manhattan i oktober – Nordamerikas mest inflytelserika utställning för klocksamlare

watchtime new york oktober 2022

WatchTime New York förbereder sig för den sjunde upplagan av lyxklockmässan i Midtown Manhattan, som äger rum fredag 21 oktober till söndag 23 oktober 2022 under den berömda rotundan i Gotham Hall. Förväntningarna är stora inför den älskade samlarmässan, som förenar entusiaster direkt med några av världens ledande klockmärken.

Under hela det tre dagar långa evenemanget, som produceras av WatchTime, får deltagarna chansen att delta i samtalet genom att träffa prestigefyllda armbandsurmärken och ledande personligheter i klockvärlden.

Läs mer: Klassiska herrklockor 2022

26 utställare bekräftade

Dialog, interaktion och praktiska upplevelser är lyxevenemangets kännetecken, en oemotståndlig formel som historiskt sett lockar deltagare från hela världen för att umgås och engagera sig direkt med dem som skapar och rör sig och som formar lyxklocksindustrin. I år har 26 utställare redan bekräftats, däribland A. Lange & Söhne, Blancpain, Bremont, Chopard, G-Shock, Grand Seiko, MB&F, Montblanc, Parmigiani med flera, och ytterligare märken kommer att tillkännages.

Deltagarna kan också förvänta sig en mängd spännande aktiviteter på plats och levande paneldiskussioner som kommer att avslöjas under de kommande veckorna. Vissa märken kommer också att lansera nya produkter för världen live från utställningsgolvet under evenemanget.

Evenemanget har stort intresse bland klocksamlare

watchtime new york 2022

Sedan starten 2015 har WatchTime New York-evenemanget skapat en stor uppståndelse bland världens lyx- och klocksamlare och har gett upphov till ett stort antal relaterade evenemang och aktiviteter. WatchTime NewYork är nu det prestigefyllda evenemanget som förankrar den inofficiella ”WatchTime-veckan”, när världens ledande klocksamlare och viktiga influencers inom lyxbranschen samlas i New York för att fira mekaniska armbandsur.

Branschen har visat sig vara otroligt motståndskraftig under de senaste åren och har trotsat förväntningarna när intresset för armbandsur fortsätter att stiga kraftigt. Det är tydligt att samlare är mer angelägna än någonsin att upptäcka och engagera sig i nya klockmärken och människorna bakom dem, vilket är precis vad WatchTime New York grundades för att göra.” WatchTime Publisher Sara Orlando håller med och konstaterar att ”eftersom mässan fortsätter att växa i storlek och omfattning för att möta efterfrågan, ser vi fram emot att tillkännage nya varumärkesutställare och aktiveringar under de kommande veckorna, säger Roger Ruegger, chefredaktör för WatchTime.

Roger Ruegger

3 dagars evenemang

WatchTime-producenterna kommer återigen att erbjuda det förlängda 3-dagars evenemangsformatet som introducerades 2021 för att uppmuntra gott om utrymme för social distansering samtidigt som man erbjuder bredare aktiveringar och högprofilerade paneldiskussioner. VIP-biljetter finns tillgängliga och erbjuder full 3-dagars inträde, eller så kan deltagarna också bygga sin valfria resväg med endagsbiljetter till evenemanget.

watchtime new york klockmässa

WatchTime New York kommer att följa New York Citys och CDC:s aktuella riktlinjer för att säkerställa hälsa och komfort för alla deltagare i evenemanget. De som inte kan närvara personligen vid WatchTime New York i år kan följa paneldiskussionerna genom inlägg på WatchTimes sociala kanaler. Mer information finns på watchtimeevents.com.

Läs mer: Världens mest prestigefyllda klockmärken

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *