Årets julkalender från Pen Store är här!

adventskalender för kreativa

Är du kreativt lagd? Då har vi den ultimata adventskalendern för dig! Nu har Pen Stores julkalender 2021 lanserats och den är fullsmockad med kreativitet i form av både pennor och tillbehör.

Vi har tidigare samlat många olika varianter av populära adventskalendrar för män, med allt från öladventskalendrar till kaffeadventskalendrar 2021. Här kommer ytterligare en version som passar utmärkt för dig som är kreativ och gillar att skriva.

Pen Stores adventskalender 2021

adventskalender för kreativa

I Pen Stores Adventskalender kan du upptäcka nya favoriter och håll kreativiteten på topp hela december i väntan på julafton. Bakom de 24 luckorna hittar du allt från markers, pengar, fineliners till block och tillbehör.

adventskalender för skribenter och kreativa

I årets julkalendern bjuds vi också på en extra överraskning. I tio slumpvis utvalda kalendrar gömmer sig nämligen en Golden Ticket till ett värde av 1000 kr som du kan handla med på nätet.

Adventskalendern från Pen Store lämpar sig både till vuxna och barn. Den finns endast i begränsad upplaga och därför är det bra att vara tidigt ute ifall du önskar säkra din egen advenskalender.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.