Barbour Gold Standard – En samling ytterplagg inspirerade av Barbours arkiv

Barbour jacka höst vinter 2021

Nu kan svenska återförsäljarna av exklusiva herrkläder Care of Carl presentera två nya underlinjer till Barbour. Namnet på dessa linjer är Barbour Gold Standard och Barbour White Label – två linjer som återskapar Barbour-arkivets mest älskade plagg för den moderna mannen.

Till hösten och vintern är det många som söker efter olika modeller av jackor och undrar vilken Barbour jacka man ska köpa. Barbour är ett av de mest populära brittiska märken och speciellt deras jackor är väldigt mångsidiga oavsett stil. Barbour har en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1894 och märket har ett stort arkiv av modeller som lanserats genom åren.

Barbour Gold Standard – En kollektion av jackor

I Barbours herrkollektion för hösten och vintern 2021 lägger vi speciellt fokus på linjen Gold Standard. Detta är en linje som är avsedd att visa upp märkets rika arv genom att hämta inspiration från deras ikoniska arkiv. Ansiktet utåt är den brittiska skådespelare Sam Claflin och i kollektionen återfinns både vaxade och quiltade jackor avsedda för höst- och vintersäsongen.

Färgsättningen på jackorna i kollektionen är elegant mörkt olivfärgat och svart. Ett plagg som är värt att lägga till garderoben för den som vill satsa på mångsidiga jackor av högsta kvalitet.

Avdelningen Best of British 5 år

brittiskt herrmode

Denna höst är det exakt 5 år sedan Care of Carl lanserade avdelningen Best of British på sin sida. Brittiskt herrmode är något som ligger varmt om hjärtat hos svenska män och här hittar du många brittiska varumärken. Speciellt när det blir höst är det populärt med de plagg som vi förknippar med Storbritannien.

Bland de anrika brittiska varumärken som finns representerade hittar du inte endast Barbour utan även många av toppvarumärken. Det som brittiska varumärken är speciellt kända för är deras arv, historia och det gedigna hantverket. Det finns också en fantastisk känsla för detaljer.

Bland kategorier som handgjorda skor, jackor och paraplyer kan vi speciellt rekommendera att du satsar brittiskt om du funderar på att skaffa nya plagg till höst- och vintergarderoben.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *