Bästa sajter för herrkläder online – Vi har uppdaterat vår lista!

bästa sajter för herrkläder online sommar 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

För dig som letar efter snygga herrkläder online finns många bra alternativ. Det märks att allt mer av handeln numera sker online och att modebutikerna svarat på denna förändring bland annat genom att förbättra användarupplevelsen.

För att underlätta för dig har vi också listat våra favoriter bland bästa sajter för herrkläder online. Eftersom dessa sajter är under ständig utveckling ser vi också till att hålla vår lista uppdaterad när vi märker att det finns aktörer som förtjänar sin plats bland våra favoriter.

De två nya sajter som nu tagit plats bland våra favoriter är Oscar Jacobson och John Henric.

Oscar Jacobson – Klassiska och stiliga herrkläder

stiliga herrkläder online butiker

Oscar Jacobson har gjort mycket under de senaste åren för att förbättra användarupplevelsen hos sidan. Designen är snygg och det är enkelt att navigera sig fram till de olika kategorierna.

En sak som vi även uppskattar är alla de guider som du hittar hos sidan. Här guidar oss stilexperter som Andreas Weinås och Per Nilsson i konsten att klä oss snyggt i olika sammanhang.

Då det gäller själva kläderna, så har utbudet av kostymer och smokingar alltid hållit hög kvalitet. Det märks inte minst till sommaren med alla snygga linnekostymer som du hittar i utbudet just nu. Men det är ändå i antalet snygga overshirts och pikéer som Oscar Jacobson verkligen sticker ut denna sommar.

Alldeles nyss lanserade Oscar Jacobson sin egen tolkning av den klassiska ghurka-byxan. En byxmodell vi gärna ser fler modeller av den närmaste framtiden!

John Henric – Prisvärda herrkläder och accessoarer

stiliga herrkläder online sommar 2022

En annan sajt för herrkläder som vi nämnt åtskilliga gånger den senaste tiden är John Henric. Vi är speciellt imponerade över det stora utbudet av klassiska accessoarer som slipsar, bandanas och plastronger. Men så började också John Henric som ett företag inriktat på accessoarer.

Sedermera har utbudet blivit betydligt bredare och numera hittar du det mesta inom klassiskt herrmode hos sajten. En annan sak som imponerar är priset på de herrplagg du hittar hos sajten. Det möjliggörs genom att de kapat mellanhänderna och är ett så kallat producent till konsument-företag.

John Henric har också visat sig vara kreativa gällande sina kampanjer den senaste tiden. Du hittar just nu sommarplagg till nedsatta priser på en skild sida kallad The Sun Shop. Här hittar du bland annat badkläder och linneplagg till bra priser.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *