BOSS Brand Refresh 2.0 – Den nya djärva kollektionen

boss herrmode höst 2022

Nu är den äntligen här – den nya höst- och vinterkollektionen från BOSS. Här märks exklusiva material och modernt skräddarsydda nyckelplagg i säsongens modefärger.

BOSS har satsat hårt på sin varumärkesuppdatering under det senaste året. I kampanjerna märks flertalet kända ansikten och även kollektionerna andas nyanda och innovation.

Detta är dock inget nytt för BOSS, som en längre tid varit en av de främsta inom herrmode då det gäller produktinnovationer. Redan under 2019 kunde märket presentera bland annat en resekollektion med en tvättbar kostym. Då BOSS nu presenterar sin höst- och vinterkollektion märks dock även ett fokus på även andra typer av plagg.

BOSS höst/vinter 2022

Hugo Boss herrmode höst vinter 2022

I BOSS höst/vinter 2022 är det ett klart fokus på en jordig färgskala som går i färgerna kamel, naturvitt och svart. Det är exklusiva materialval på plaggen där du bland annat hittar en dubbelknäppt kostym i manchestertyg av mjuk bomull blandat med en hint av lyxig kashmir.

Hugo Boss Future

Det som är unikt med kollektionen är också att flertalet plagg designats som unisex-modeller. Det gäller bland annat denna dubbelknäppta kostym, tillverkad i jungfruull med elastisk linning för ökad komfort.

Ny snygg svensk sida

BOSS butik biblioteksstan stockholm
Boss, Biblioteksgatan

För svensk del är det speciellt glädjande att HUGO BOSS satsar hårt på Sverige just nu. Det märks inte endast i att man nyligen öppnade en ny flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan i Stockholm. Även deras webbsida har fått en tydligare svensk profil med omfattande guider inom många olika områden.

Vi kan bland annat rekommendera att ni tar en titt i deras avdelning The BOSS Suit World där ni hittar de olika kostymerna uppdelade i fyra kategorier. Det handlar om BOSS Heritage-kostymer, Performance-kostymer, Casual-kostymer och BOSS Camel med deras lyxigaste kostymer.

Hugo Boss nyöppnade butik i stockholm
Boss, Biblioteksgatan

Bland män är BOSS främst synonymt med kostymhantverket och inom detta område har man inte lämnat något åt slumpen på hemsidan. Det gäller dock att komma ihåg att BOSS är ett livsstilsmärke – nu mer än någonsin tidigare. Det märks i det utökade antalet produkter under olika linjer.

I dagens läge hittar man allt från Loungewear till parfymer och skrivinstrument hos BOSS.

Hugo Boss nya butik biblioteksstan stockholm
Boss, Biblioteksgatan

Numera hittar du även uttömmande guider för hur du klär dig snyggt på HUGO BOSS hemsida. Detta är alltid ett uppskattat initiativ och visar på hur stor engagemang de visar för den svenska marknaden.

Innovation och transparens

Hugo Boss herrmode kampanj höst vinter 2022

Det som gör BOSS speciellt inom modebranschen är deras innovativa och transparenta arbetsmetoder. I en bransch där vi haft en del etiska diskussioner kring produktionsförhållanden, är BOSS helt öppna med hur kläderna tillverkas och tas fram.

I dagens digitala värld har BOSS satsat på att främja digitaliseringen inom hela företaget. Detta visar sig i det dagliga arbetet på många områden: anställda som provar nya arbetsmetoder och processer i självorganiserade team, fabriker som blir nätverksanslutna och logistikcenter som genererar sin egen ström.

Man har identifierat fyra områden där denna omvandling är tydliga och visar upp särskilda fördelar:

Produkt

Digitaliseringen börjar redan i utkaststadiet. I stället för penna och sax använder dagens formgivare programvara och en skärm för att skapa digitala prototyper. Detta sparar tid, sänker kostnaderna och, inte minst, minskar användningen av råmaterial.

Produktion

Digitaliseringens verktyg gör det också möjligt att organisera tillverkningen av produkter snabbare, effektivare och mer ekonomiskt. Detta demonstreras på ett imponerande sätt av den smarta fabriken i Izmir i Turkiet, där maskiner, människor och processer är digitalt sammankopplade.

Logistik

BOSS moderna lager i Filderstadt och Metzingen påskyndar framgångsrikt processer med hjälp av automatisering och digitalisering. Detta gör dem effektivare och kostnadsbesparande.

Försäljning

I samverkan med partners runt om i världen säkerställer digitala system snabbare svarstider, större flexibilitet och bekvämare processer – till exempel genom att använda det digitala BOSS showroomet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *