HUGO BOSS höst/vinter 2022 – presenterar stjärnspäckad kampanj

boss herrmode höst vinter 2022

För hösten/vintern 2022 går BOSS djupare in på vad det innebär att vara sin egen BOSS med en kampanj som fångar en grupp av dagens mest inflytelserika stjärnor.

Med utgångspunkt i den otroliga framgången med varumärkesuppdateringen i början av 2022, som etablerade den nya varumärkesattityden att inspirera och ge människor möjlighet att vara sin egen BOSS, samarbetar varumärket för den nya säsongen med en stjärnspäckad och mångsidig skara för att utforska den nya attityden på en ännu djupare nivå.

Stjärnspäckad kampanj

Hugo Boss herrmode kampanj höst vinter 2022

Kampanjen ger möjlighet till meningsfull, målmedveten storytelling och kontakt med BOSS-communityt. Stjärnor som inspirerar med sina berättelser om vad som krävs för att vara din egen BOSS tar plats i rampljuset.

Hugo Boss Khaby Lame

Nästa generations TikTok-skapare Khaby Lame är stjärnan i kampanjen, tillsammans med den italienska tennisspelaren Matteo Berrettini, den tyska löparen Alica Schmidt och den brittiske boxaren Anthony Joshua.

boss Naomi campbell

Dessa globala varumärkesambassadörer, som introducerades i kampanjen för att uppdatera varumärket i januari förra året, har alla strategiska partnerskap och meddesignade kapselkollektioner med BOSS. För första gången i BOSS kampanjhistoria kommer den legendariska brittiska supermodellen Naomi Campbell att delta i kampanjen.

Den amerikanska modellen Kendall Jenner, den världsberömda amerikanska rapparen Future och den sydkoreanska sångaren och skådespelaren Lee Min-ho kompletterar de lysande talangerna i kampanjen, där de med egna ord berättar vad som gör en BOSS till en BOSS.

Tre huvudsakliga färgskalor

Hugo Boss herrmode höst vinter 2022

Här avslöjar sig tre rum – i varumärkets kodfärger svart, vit och kamel – som är svarta, vita och kamelfärgade. I vart och ett av dem ser vi våra skådespelare i deras unika världar.

Hugo Boss Future

Dessa rum är påminnelser om att när en dörr stängs, öppnas en annan. Vägen till att bli din egen BOSS är inte en enda rak linje, utan en serie prövningar, framgångar och till och med misslyckanden – men det finns alltid hopp och tillväxt på andra sidan. Genom att gå genom dessa dörröppningar börjar en djupare förståelse.

Matteo Berrettini Hugo Boss

Den nya kampanjen fortsätter att driva på varumärkesuppdateringen och är en del av HUGO BOSS Groups mer övergripande mål att öka den globala kännedomen om sina varumärken inom ramen för CLAIM 5-strategin som introducerades förra året.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *