Carl Friedrik lanserar Rover-kollektionen för dagens moderna resenärer

carl friedrik väskkollektion 2022

Läder- och resevarumärket Carl Friedrik lanserar en ny kollektion av premiumväskor som är utformade för att stödja dagens moderna resenärer. Från
hybridarbete till digitala nomadresor introducerar Carl Friedrik innovativa material och multifunktionella stilar för att möta behoven hos dagens konsument som är på språng.

Rover-kollektionen är ett tydligt uttryck för varumärkets fortsatta uppdrag att bära med självförtroende och kombinerar lyxigt mjuka nubuck- och vachettaläderdetaljer med funktionell, intelligent design.

Läs mer: Bästa resväskorna

Fem väskor i kollektionen

ny kollektion av väskor carl friedrik

Den nya kollektionen består av fem delar och syftar till att kombinera enkel stil med optimal användbarhet. Den ger innovativa, praktiska funktioner, samtidigt som den upprätthåller varumärkets standarder för högkvalitativa material och förstklassigt hantverk, med en ny avslappnad och raffinerad estetik.

Införandet av nubuck, som tillverkas genom att läderytan borstas för att skapa en mjuk, sammetsliknande känsla som liknar mocka, men som är mycket tåligare, är det som ger Carl Friedriks nya väskkollektion dess lätta, multifunktionella och lätt bärbara känsla.

Kollektionen innehåller en rad mjuka och ostrukturerade silhuetter, bland annat två ryggsäckar, en veckosäck för kläder, en gymväska och en tote som finns i färgerna svart, charcoal, choklad och oliv.

Läs mer: Snygga weekendbags

Mångsidiga och stilrena väskor

stiliga väskor herr 2022

Bland de utmärkande delarna finns The Everyday Backpack, som gör alla typer av resor stilfullt bekväma, med sina expanderbara möjligheter och dolda fack för pass och bärbar dator, och The Getaway Weekender, som stödjer en sofistikerad garderob med ett knäpptåligt kostymfack och fickor för två par skor. Dessutom har The Anywhere Tote ett unikt låssystem med dragkedja som gör att du kan använda den både som shoppingväska och bärbar datorväska för kontoret.

Den nya kollektionen kommer i samband med varumärkets 10-årsjubileum i november och den senaste lanseringen av The Creator’s Club, där Carl Friedrik använde direkt kundfeedback för att påverka produktdesignen.

Lanseringen av vår kollektion av väskor i mjuk nubuck är ett bevis på vårt fortsatta engagemang för att stödja stadsresenärer, som nu mer än någonsin vill ha multifunktionell design men med en mer avslappnad estetik, säger Niklas Oppermann, medgrundare.

stilrena väskor herr 2022

Vi är glada över att introducera nubuck för första gången eftersom det är lika hållbart som läder, men mjukare och mer följsamt. Dess släta yta gör det möjligt för oss att ge produkterna en urban, lättsam karaktär, men med en överdådig touch, säger Mattis Oppermann, medgrundare och designer.

Den nya Carl Friedrik Rover-kollektionen med 5 delar kommer att finnas tillgänglig från och med den 29 juli på carlfriedrik.com.

Läs mer: Snygga herrportföljer

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *