Den nya Bond-klockan från OMEGA – Seamaster Diver 300M

OMEGA Seamaster Diver 300M

OMEGA lanserar nu helt nya Seamaster Diver 300M James Bond Numbered Edition som erbjuder massor av högteknologiska detaljer för 007 fans att njuta av.

Vi har tidigare skrivit om prylarna till den nya Bond-filmen No Time To Die som kommer senare i år. Nu presenterar OMEGA den nya klockan till filmen.

OMEGA Seamaster Diver 300M James Bond no time to die

OMEGA Seamaster och James Bond

OMEGA har funnits med som en del av James Bond-filmerna ända sedan GoldenEye som kom ut 1995. Seamaster Diver 300M är en hyllning till detta samarbete och ett ny klocka till OMEGA:s 007 kollektion.

Omega är ett av de mest ikoniska bland klockmärken. Som bekant hör också Speedmaster till Omegas portfölj av klockmodeller, den klocka som användes under den tredje bemannade månfärden Apollo 13.  Speedmaster Professional Chronograph har en unik plats i historien gällande rymdutforskningen och är den enda utrustning som använts i alla rymdprogram. 

Men också Seamaster har sin unika plats i klockhistorien. Inte minst gällande den roll den spelat i mängder av Bond-filmer.

Egenskaperna hos OMEGA Seamaster Diver 300M

OMEGA Seamaster Diver nya bond-klockan

Klockan är 42 mm och tillverkad i platinum-guld med en platinum-guldplatta på sidan. Klockan är även graverad med varje nummerutgåva på sidan och samma material används för det borstade spännet på klockans svarta läderband.

Seamaster Diver 300M visar även en spiralformad pistoldesign i 18 K vitguld på en svart emaljskiva och svart keramisk ring med platina-dykskala. 

nya james bond klockan no time to die

Som en del av OMEGA James Bond-kollektionen som lanserades förra året har även denna klocka dolt nummer 50 inom Super-LumiNova på klockans 10-index – en referens till 50-årsjubileumet för James Bond-filmen On Her Majesty’s Secret Service.

nya james bond klockan omega seamster i no time to die

Globe-Trotter resväska på köpet

Den som köper denna Seamaster Diver 300M James Bond Numbered Edition får den presenterad i sin egen Globe-Trotter™-resväska som är bunden av Nato-inspirerade remmar. På insidan ingår ett extra svart gummiband.

Priset på Seamaster Diver 300M James Bond Numbered Edition ligger på 552 000kr och du hittar den på Omegas hemsida.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *