Globe-Trotters kollektion till nya Bond-filmen finns ute nu!

Globe-Trotter James Bond No Time To Die kollektion 2020

Nu börjar snart de flesta av prylarna till nya Bond-filmen vara presenterade. En film vars premiär var planerad till april, men som nu skjutits fram till november på grund av coronaviruset.

Det anrika brittiska märket Globe-Trotter har nämligen nu lanserat sin efterlängtade kollektion för James Bond-filmen No Time To Die. Detta är det tredje samarbetet sedan filmen Skyfall 2012 och den nu aktuella kollektionen innehåller två resväskor med ett nytt innovativt fyrhjulssystem.

Den senaste samarbetskollektionen var till filmen Spectre år 2015. Även resväskorna i denna kollektion är tillverkade från ett enda ark av vulkaniserad fiberplatta, med samma metoder som företaget använde sig av vid tidernas begynnelse i slutet av 1800-talet. Väskorna har en elegant havsgrön färg med samma svarta läderremmar som vi blivit bekanta med från den klassiska Centenary-linjen.

Denna havsgröna färg var utvald av Suttirat Anne Larlarb som är ansvarig kläddesigner för nya Bond-filmen.

väskor i James Bond filmen no time to die globe-trotter

Det större incheckningsbagaget har måtten 81x48x25, med en kapacitet på 78 liter. Nyheten är att här att väskorna har fyra hjul istället för två, som på övriga kollektioner inom Centenary-linjen. I övrigt känner man igen de läderbeklädda hörnen, handtagen och remmarna som behändigt håller ihop packningen.

samarbete globe-trotter James Bond no time to die

Inuti väskan finns ett foder i mocka och två remmar på varsin sida som hjälper till att hålla fast innehållet.

samarbeten bond filmen no time to die

Handbagaget i kollektionen har måtten 40 x 55 x 21, med en kapacitet på 34 liter. Bland detaljerna på båda väskorna syns även ett utdragbart guldfärgat handtag.

väskorna i nya bond-filmen 2020

Varje exemplar har en bricka från Bond-franchisen och sitt eget serienummer. Priset för det större bagaget är £2,220 och handbagaget ligger på £1,905.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *