Det snyggaste inom herrmodet sommaren 2020

snyggaste mode för män sommaren 2020

Sommaren 2020 är riktigt spännande för alla som gillar klassiskt herrmode! Det är något som vi kunnat konstatera i flera omgångar under de senaste månaderna och det är något som tål att upprepas igen.

Det är utmanande tider vi lever under för tillfället och det kan också komma att påverka våra sommarplaner. Att detta fått konsekvenser för hur vi klär oss är rätt uppenbart.

En sektor inom herrmodet som nu fått ett klart uppsving är det så kallade stanna-hemma-modet med bekväma plagg. Det finns också ett finare ord för detta, nämligen Loungewear.

Det bästa inom herrmodet sommaren 2020

Sommaren 2020 begränsar sig dock inte endast till kläder för hemmabruk. Trots att många nu väljer att klä sig bekvämt under hemmavistelsen, finns också tillfällen då vi alla vill klä oss fint och bege oss utanför hemmet… helst med avstånd till andra skall tilläggas.

Coronaepidemin är alltså ingen orsak till att släppa på standarden, utan nu är det ett utmärkt tillfälle att kolla runt på de kollektioner som släppts för denna sommar och se till så att du har allt som behövs för när värmen kommer till vårt land.

För att göra det enklare för er har vi därför sammanställt några av sommarens snyggaste plagg inom olika kategorier på en skild sida. Denna kommer regelbundet att uppdateras varje vecka med det snyggaste som finns på olika herrmodesajter på nätet.

Här finns allt från sommarkostymer, badshorts, pikétröjor och andra klassiska kläder och accessoarer som varje man bör ha i sin välsorterade sommargarderob.

Eftersom denna även uppdateras med olika stiltips får ni gärna bokmärka sidan och kika in på den med jämna mellanrum.

Vi hälsar er varmt välkomna till en stilig sommar med Gentlemannaguiden!

Här är några exempel från det snyggaste modet för män sommaren 2020 från några av kategorierna.

snyggaste badshorts för män sommar 2020

Här syns etta par stilrena badbyxor från Morris Heritage som liknar Orlebar Browns klassiska Bulldozer-modell väldigt mycket. Dessa är i en läcker olivgrön färg. De finns också i mörkblått.

Några av de kostymer som vi är speciellt förtjusta i kommer från Morris Heritage och Oscar Jacobson. Här i jordiska färger som brunt och olivgrönt. Minns även att sommargarderoben alltid blir betydligt mer mångsidig också med en beige kostym.

snyggaste piké för män sommar 2020

Glöm heller inte att skaffa några pikétröjor i bra material och användbara färger till sommaren. Hellre än helvitt, satsa istället på en naturvit som denna från italienska Altea. Det är betydligt enklare att hålla rent, samtidigt som det bidrar till samma lyster på brunbränd hud.

Satsa också gärna på en finstickad pikétröja med klassiska detaljer. Det är väldigt lätt att kombinera t.ex. med kostym som ovan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *