Floris London lanserar No. 007 för att fira 60 år av James Bond-filmer

floris London James Bond 007 parfym

Floris London lanserar nu en ny 007-doft, som är skapad för att fira 60 år av James Bond-filmer. Denna exklusiva No. 007-doft hämtar inspiration från James Bonds okomplicerade stil som underhållit publiken i generationer.

Floris London har en viktig plats i historien om James Bond. Produkterna fanns inte endast omnämnt i böckerna, utan var även en av författaren Ian Flemings personliga favoriter. Det är känt att han personligen använde sig av parfymen No. 89 EdT, medan badoljan av Limes EdT fanns omnämnd i Dr. No från 1958.

Läs mer: Kändisarnas favoritparfymer – manliga stilikoner

Floris London No. 007 parfym

Floris London 007 parfym

När Floris London samarbetat med EON Productions för att ta fram en ny herrdoft handlar det om en parfym ur kategorin Eau de Parfum. Det är en rik och kryddig doft med bärnsten, sandelträ och ekmossa i basnoterna och med uppfriskande citrus- och enbärsnoter bland toppnoterna. Du kan även skönja hjärtnoter av ros, lavendel, rosmarin och geranium.

James Bond parfym 007 Floris London

Förpackningsdesignen har inspirerats av Dr. No-prickarna för att understryka jubileet av det faktum att det är 60 år sedan den första Bondfilmen hade premiär.

Vi är glada över att samarbeta med EON Productions för att skapa en doft som firar 60 år av James Bond-filmer. Me utgångspunkt i Bonds charmiga och sofistikerade, men ändå nonchalanta karisma var det vår önskan att skapa en stark karaktär och stil, men med en kompromisslös skärpa, säger parfymdirektör Edward Bodenham på Floris London.

klassiska parfymeriet floris London

Parfymhuset Floris London har funnits i hjärtat av Jermyn Street i nästan 300 år och är en av de viktigaste pelarna för parfymkunskap i London. Deras rika historia av att skapa de perfekta dofterna för varje tillfälle som familjeparfymeri går tillbaka till år 1730.

Läs mer: Så doftar den brittiska gentlemannen

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *