Happy Socks har nu kommit ut med en ny exklusiv Svampbob-kollektion

Happy Socks Spongebob ny kollektion strumpor april 2020

Happy Socks har verkligen gjort skäl för sitt rykte som ett av de mest kreativa företagen på modescenen under de senaste åren. Vi har bland annat fått se samarbetskollektioner med The Beatles och Rolling Stones. Alldeles nyligen släpptes också en kollektion med ikoniska Queen.

Nu är det igen dags för en samarbetskollektion av färgrika strumpor när Happy Socks tar sig an en klassisk seriefigur i form av Svampbob.

Nya Svampbob kollektionen från Happy Socks

Till alla Svampbob-fans lycka har Happy Socks nu tagit fram en specialkollektion med strumpor. Precis som Happy Socks har de färgrika, sprudlande glada karaktärerna i serien har blivit en symbol för glädje och en lite knäpp stil.

Strumporna passar allt från nostalgikern till yngre fans av Svampbob. I kollektionen finns allt från badkläder till Happy Socks signatur-strumpor, men kanske viktigast av allt: Ett par knähöga strumpor som efterliknar Svampbobs egna signatur-strumpor.

happy socks x spongebob ny kollektion av strumpor

Kollektionen finns nu tillgänglig  i Happy Socks egna butiker, online på happysocks.com och hos utvalda återförsäljare. 

Kollektionen innehåller sju par strumpor för vuxna och fyra par för barn. Utöver detta erbjuds även strumporna i boxar för vuxna i 3 -och 6-pack. För barn finns hela utbudet samlat i en box.

Lagom till sommarens badstunder finns även en Svampbob-inspirerad kollektion badkläder för hela familjen. Det är alltså inte endast inom strumpsegmentet Happy Socks finns representerade för tillfället.

Ifjol såg vi också Happy Socks lansera solglasögon till sommaren när de släppte en solglasögonkollektion tillsammans med Sunday Somewhere.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *