Höstens och vinterns stiliga kollektion från Brothers

hösten och vinterns kollektion från brothers 2018
Foto: Johnny Kangasniemi

Brothers meddelade nyligen att man ökat e-handelsförsäljningen med 118% i det fjärde kvartalet. Något som inte är förvånande när man tar en närmare titt på kollektionen för hösten och vintern. Bland säsongens nyckelplagg märks bland annat flera modeller av dubbelknäppta kostymer och ytterrockar av hög kvalitet.

Brothers erbjuder ett helhetskoncept för manlig stil, inklusive herrkläder på nätet. Företaget grundades år 1992 och idag finns man i över 70 butiker runtom i Sverige och Finland. Att det går åt rätt håll märks tydligt när man följer hur utbudet utvecklats från säsong till säsong.

Under senare år har Brothers satsat mycket på passform och erbjudit bland annat passformsanalys. Detta märks även i de senaste kollektionerna där man förutom bra passform, numera även får ta del av allt mer varierande och högklassiga material i kostymer och jackor.

herrmode på nätet

Här en en dubbelknäppt kostym i smal passform från Brothers egna The Tailoring Club. Kavajen har spetsiga slag, utanpåliggande fickor och dubbla ryggsprund. Tyget är i mjuk ullflanell och kommer från italienska väveriet Vitale Barberis.

herrkläder online
herrmode hösten och vintern
snyggt herrmode online

Som vi nämnde i inlägget om höstens och vinterns ytterrockar är vi speciellt förtjusta i dubbelknäppta ytterrockar med bröstficka denna säsong. Där konstaterade vi även att det är förvånansvärt svårt att hitta prisvärda modeller med dubbelknäppning och bröstficka. Här finns dock en riktigt snygg marinblå ytterrock från Riley, som inte kostar en hel månadslön att införskaffa. Rocken har spetsiga slag och raka fickor med ficklock.

snygga kläder för män

Motsvarande modell med enkelknäppning och trubbiga slag (notch lapels) och raka fickor. Även denna modell har bröstficka.

herrkläder online
herrkläder på nätet

Samma modell i en sober roströd färg.

snyggt herrmode online

En trend under senare år har varit resekollektioner med ofodrade kavajer och herrkläder i stretchmaterial. I linjen Comfortable Tailoring finns bland annat en kostym med ofodrad kavaj i smal passform från Riley.

kläder män på nätet

Byxan är en modern tolkning av den klassiska kostymbyxan med frontveck och dragsko i midjan.

snyggt herrmode online

Från samma linje kommer en mörkblå Field Jacket i ullblandning. Jackan är en modern och funktionell version av den ikoniska M-65:an -en jacka som används av den amerikanska militären. Jackan har alla de funktioner som en höstjacka bör ha, i form av varm vaddering och vattenavvisande ytbehandling.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *