HUGO lanserar sin första kollektion inom Activewear

Hugo activewear höst 2021

Nu har HUGO lanserat sin första kollektion inom Activewear. Kapselkollektionen förkroppsligar HUGOs okonventionella anda och är precis lika djärv som huvudkollektionen. 

En bestående förändring som pandemin förde med sig är att fler modemärken började ta fram bekväma stanna-hemma-plagg. Vi har också sett ett större intresse för en aktiv livsstil under senare år. Detta syns inte minst i BOSS Performance-kollektion som nyss lanserades för hösten/vintern 2021. I denna ser vi allt fler multifunktionella plagg där funktion och stil kombineras på ett nytt sätt.

BOSS har legat långt framme i utvecklingen och inom herrmodet hösten/vintern 2021 är det extra tydligt att ett aktivt liv är ett av de nyckelteman vi ser.

HUGO Active – ny kapselkollektion för jobb och träning

hugo höstmode herr 2021

HUGO Active erbjuder en rad olika stilar för i princip alla typer av aktiviteter. Sportiga basplagg som träningsbyxor och superstretch leggings möter matchande linnen och crop-tops samt lättviktsjackor med hoodies.

höstmode för män 2021

Statementplagg som vattenavvisande dunjackor med utmärkande logotyper och packbara kostymer i superflex-tyger återfinns också i kollektionen. För en topp till topp till tå look erbjuder även HUGO Active en unik twist på de klassiska löparskorna genom ett urval av moderna skor i zebra- och ormskinnsmönster. 

Kollektionen består av genomgående distinkta detaljer – med allt ifrån logoprint till dekorativa reflekterande accenter. Paletten är dämpad med olivgrönt och svart som kompletteras med en blekt gul ton.

Hugo höstmode herr 2021

Med denna kapsel erbjuder HUGO Active en kollektion som kan ta dig från arbete till träning och vidare. Sportiga plagg som kan användas även när du inte tränar, och som kan kombineras på vågade och kreativa sätt med resten av garderoben. 

Var hittar man kollektionen HUGO Active?

Den nya HUGO Active kapselkollektionen finns redan nu tillgänglig i HUGO-butiker och online på hugo.com. Detta är en av de sajter för herrkläder online som definitivt är värda att besöka. Nyligen lanserade BOSS även nya Porsche x BOSS Collection – en samarbetskollektion mellan två av världens mest exklusiva märken inom respektive bransch.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *