Upptäck en värld av parfymer från Rituals Cosmetics

rituals nya parfymer 2022

I oktober 2022 re-lanserar Rituals Cosmetic kollektionen med Eau de Parfums och introducerar The Iconic Collection. Re-lanseringen innebär en uppdaterad och hållbar design och parfymer innehållande unika kryddor, blommor och frukter funna världen över. Lär känna de olika doftfamiljerna och dess parfymer här nedan och hitta din nya favoritdoft till hösten.

Alla parfymer från The Iconic Collection är av minst 80% naturligt ursprung. Varje doft finns även tillgänglig som resestorlek (15 ml) som enkelt kan fyllas på när flaskan är tom. Flaskorna som parfymerna kommer i kan tas isär och är på så vis 100% återvinningsbara.

Läs mer: Klassiska herrparfymer

Upptäck parfymerna – Rituals The Iconic Collection

herrparfymer rituals 2022

Parfymer från Rituals har länge varit en favorit hos många. Här är de parfymer som hör till The Iconic Collection.

Fresh

Doftfamiljen Fresh inom The Iconic Collection innehåller dofterna Bleu Byzantin, Océan Infini och Soleil d’Or.

rituals the iconic collection 2022

Bleu Byzantin är en frisk parfym med doftnoter av vattenmynta, blå enbär och tall. Océan Infini är en frisk parfym med doftnoter av liljekonvalj, nashipäron och vit mysk. Soleil d’Or är en frisk parfym med doftnoter av päron, mandarin och bergamott.

Floral

Doftfamiljen Floral inom The Iconic Collection innehåller dofterna Fleurs de L’Himalaya och Rêve de Hanami.

doftfamilj floral rituals 2022

Fleurs de L’Himalaya är en blommig parfym med doftnoter av vild orkidé, Himalaya-pion och bomullsmysk. Rêve de Hanami är en blommig parfym med doftnoter av litchi, päron och bergamott.

Amber

doftfamilj amber herr rituals 2022

Doftfamiljen Amber inom The Iconic Collection innehåller dofterna Roi d’Orient, Eau d’Orient och Nuit d’Azar. Roi d’Orient från doftfamiljen Amber innehåller doftnoter av rökig amber, kryddig mysk och vitpeppar.

Eau d’Orient från doftfamiljen Amber innehåller doftnoter av stark persisk peppar och rökelse. Nuit d’Azar från doftfamiljen Amber innehåller doftnoter av svarta vinbär, frisk salvia och träig vetiver.

Woody

Doftfamiljen Woody inom The Iconic Collection innehåller dofterna L’Éclat och Maharaja d’Or. 

doftfamilj woody rituals 2022

L’Éclat är en träig parfym med doftnoter av neroli och sandelträ. Maharaja d’Or är en träig parfym med doftnoter av kardemumma, tall och patchouli.

Läs mer: Lyxigaste parfymerna just nu

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *