Sista chansen hos Stayhard!

utförsäljning herrkläder online

Under våren meddelade Ellos Group att de beslutade att avveckla modebutiken Stayhard den 31 augusti. Från början av september är det istället Footway Group som tar Stayhards varumärke och domäner. Det innebär att det nu är en stor utförsäljningsrea hos Stayhard på upp till 80%. Dessa röda priser gäller fram till den 17.8.2022.

Stayhard har blivit känt som en sajt främst inriktad på Street Wear. Genom bland annat sitt egna märke Studio Total har man kunnat erbjuda prisvärda herrkläder. Det är kanske främst inom kategorier som sneakers och jeans som vi på Gentlemannaguiden hittat det bästa utbudet. Även bland overshirts finns en del riktigt bra fynd att göra hos sidan.

Rea på upp till 50% fram till onsdag

Nu börjar det alltså vara sista chansen att fynda hos Stayhard. Som alltid då det gäller denna typ av utförsäljningar kan det vara en utmaning att hitta storlekar, men på basen av en koll genom utbudet hittade vi en del köpvärda plagg där det ännu finns riktigt stiliga och användbara höstplagg.

Hit hör bland annat snygga overshirts för män. Även bland ytterplagg som jackor och vadderade västar kan du göra riktigt fina fynd till hösten och vintern.

Tidigare har vi skrivit en guide om vad du bör tänka på vid köp av herrkläder på rea. Trots att det handlar om reapriser finns det nämligen vissa saker att beakta för att undvika att kläder hamnar om hänga i garderoben oanvända. Här hittar du även många andra tips på bästa reakläder för män online just nu.

Regnjackor är en kategori av kläder som alltid är användbara oavsett årstid och som bör finnas i varje mans garderbob. Regnjackorna från Rains ovan är några av de bästa på marknaden tack vare deras lätta konstruktion. Till skillnad från många andra regnjackor andas de också väldigt bra.

All retur- och reklamationsrätt fortsätter att gälla precis som vanligt – oavsett om kundens köp genomförs före eller efter sista augusti. 

Läs mer: Snyggaste herrmodet

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *