Snygga herrstilar från denna vecka

snygga herrstilar vår sommar 2022

Det märks att vi svenskar är mer sugna än på länge efter att få klä oss snyggt igen när våren nu äntligen är här. Vi får varje vecka mängder av frågor gällande stiltips till redaktionen och många stiliga plagg lanseras på herrmodebutiker online. Här tar vi fram snygga nyheter från veckan.

Om du letar efter stilinspiration kan vi även rekommendera vår guider till vårkläder för män och sommarkläder för män. Här riktar vi dock in oss på snygga nyheter från veckan som gått.

Mockajacka i safarimodell

Jackor i safarimodell är en av de hetaste trenderna bland vårjackor. Om du vill ha en tidlös modell för många säsonger framöver tipsar vi om denna i mocka från Oscar Jacobson som du hittar både hos deras egna hemsida och hos Care of Carl.

Vi rekommenderar en modell på jeans med rak passform tillsammans med loafers för en stilig helhet. Byxorna till vänster är från Jeanerica och skorna från Crockett & Jones. Oscar Jacobson har också en modell av jeans med rak passform med namnet Johan som lämpar sig utmärkt till denna stil.

Läs också vår artikel där vi listar snyggaste loafers till våren och sommaren!

Linnekostym från Morris Heritage

Vi var inne på ämnet redan förra veckan – linnekostymen är ett av de stiligaste bland festkläder för män 2022. En av de stiligaste modellerna av linnekostymer på marknaden är Keith från Morris Heritage som nu återigen finns hos Care of Carl. Du hittar den både i ljusbeige och mörkblå färg.

Det som gör att vi speciellt rekommenderar denna kostym är de stiliga uppslag du hittar på byxbenen. Det är något som tyvärr är rätt ovanligt hos linnebyxor, men hos denna modell finns det alltså. Tillsammans med loafers blir det riktigt snyggt!

Byxor från Incotex

På tal om byxor med uppslag – från italienska Incotex finns dessa chinos med uppslag och dubbla frontveck i behaglig lin- och bomullskvalitet. Incotex är en av världens främsta byxtillverkare och har vid sidan om PT01 och Briglia 1949 de snyggaste formella byxorna på marknaden just nu.

Kombinera gärna med kavaj från Boglioli som på bilderna.

Tunn overshirt i kavajmodell

Eton är känt för sina kvalitetsskjortor, men under de senaste åren har de även tagit fram många andra stiliga herrplagg. Nu hittar du bland annat en tunn overshirt i kavajmodell hos Eton. Denna är tillverkad i en följsam lin- och sidenblandning, vilket gör den perfekt till vår- och sommardagar.

Vi har redan tidigare rekommenderat okonstruerade kavajen som ett av vårens och sommarens stiligaste och mest användbara herrplagg. Här har du en modell som är enkel att kombinera till många olika stilar.

Detta är också säsongen när vi på allvar börjar leta efter solglasögon. Det finns en del klassiska modeller av solglasögon som aldrig går ur stil. Vi hittar också mer trendiga och iögonfallande varianter som tar din stil till nästa nivå.

Bland de nyheter vi sett denna vecka märks den klassiska modellen Palermo från svenska Nivadas Eyewear i sköldpaddemönster och breda bågar. Just de breda bågarna gör att dessa solglasögonen passar många olika ansiktsmodeller.

Från Moncler Lunettes kommer de polariserade solglasögon som syns till höger. Både designen, färgen och de polariserade linserna gör att dessa solglasögon sticker ut från mängden. Definitivt en av de modeller vi kan rekommendera om du letar efter trendiga och snygga solglasögon 2022.

Här hittar du fler snygga herrstilar för våren och sommaren 2022!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *