Sommarens trender från ASOS

asos sommarrea 2021 herrkläder

Redan innan ASOS lanserade sin svenska sida var sajten en av de populäraste i Sverige. Sedan dess har utvecklingen fortsatt och nu är man störst i Sverige även inom herrmode. En av hemligheterna till de låga priserna är bland annat den egna designavdelningen som snabbt kan reagera på trender och ta fram nya plagg.

Herrmodetrender från ASOS sommaren 2021

herrmode sommar 2021 asos

ASOS är kanske inte det första man tänker på när man pratar om tidlöst och klassiskt herrmode. Här är det istället trender som är i fokus. Det gör också att kundgruppen i första hand är yngre män.

herrmodetrender sommaren 2021 från asos

Då vi kollar på herrmodet från ASOS sommaren 2021 finns ändå många detaljer som man förknippar med det klassiska herrmodet. Som bekant är silhuetten lösare än under tidigare år på de flesta herrplagg. Vi kan också se klassiska detaljer som frontveck på byxorna och öppna kragar hos de kollektioner som ASOS släppt.

herrmodetrender sommaren 2021

Det är under ASOS egna märke ASOS Design som vi hittar de egendesignade kollektionerna. Till sommaren är det färglada och kreativa mönster på t-shirts och skjortor som gäller. Det är ljusa färger på kavajer och kostymer.

herrmodetrender från asos sommaren 2021

För den vill ha inspiration till garderoben kan gärna tänka 1980-tal och serier som Miami Vice. Hawai-skjortan syntes under kostymen på herrmodemässan Pitti Uomo redan för ett par år sedan. Sommaren 2021 är denna trend hetare än någonsin. Om du vill klä dig vågat och stick ut denna sommar är mönstrade skjortor ett hett tips.

badmode asos sommaren 2021

Om du söker plagg för stranden finns mycket att hämta från ASOS. Vi rekommenderar speciellt att ni letar bland plagg i det bekväma och luftiga bäckebölja-tyget. ASOS har också ett brett utbud av andra märken samlade på sin sida. Hit hör t.ex. märken som Birkenstock och Nike. Efter att ASOS köpte upp Topman har utbudet av billiga herrkläder ytterligare utökats.

Det är alltså värt att hålla utkik hos ASOS om du söker billiga herrkläder online denna sommar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *