Sommarrea på exklusiva herrplagg hos Hugo Boss

Hugo boss sommarrea 2021

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Nu har sommarrean startat på många herrmodesajter och vi guidar er genom de bästa sajterna under dagens lopp. Vi börjar från ett av de mest klassiska bland exklusiva herrmodemärken – Hugo Boss.

Under fjolåret såg vi en viss ändring i inriktning hos Hugo Boss, där nya samarbetskollektioner inom mer ledigt mode lanserades. Det är dock inom formellt herrmode som Hugo Boss fortsättningsvis har sitt fokus. Även inom detta område har Hugo Boss satsat hårt de senaste åren, bland annat inom hållbarhet och materialteknologi.

-40% på lyxigt herrmode

boss sommarrea 2021

Just nu får du -40% på ett stort antal herrplagg hos Hugo Boss. Här finns allt från dubbelknäppta kostymer till skor och pikéer till nedsatta priser. Vi rekommenderar speciellt att ni tar en titt på de resekollektioner som finns i utbudet, med kostymer i flexibla material.

Nu är det nämligen ett utmärkt tillfälle att införskaffa kostymer till alla möjliga tillfällen under året – oavsett om du vill klä dig snyggt till sommarbröllopet eller affärsresan. En blå kostym är en av garderobens hörnstenar och Hugo Boss är en av de mest klassiska av märken du kan satsa på inom detta område.

Här hittar du tips på vad du du bör tänka på vid köp av kläder på rea.

Vad utmärker stilen hos Hugo Boss?

Det som är utmärkande för Boss är plagg i klassiska färger som Navy och grått. Silhuetten är ofta modern och kroppsnära, men det varierar beroende på den modell på kostym du väljer. Om du vill klä dig monokromt är Hugo Boss ett märke att satsa på tack vare de nyansskillnader du hittar t.ex. i blått/navy.

Men det finns många olika stilar representerade hos Hugo Boss. Du hittar även byxor med hög midja och dubbelveck, samt sommarkostymer i läckert ljusbeige färger.

-50% från den 23 juni

Från onsdagen den 23 juni utökas sommarrean ytterligare hos Hugo Boss och då får du hela -50% på utvalda plagg. Nu är det ett perfekt tillfälle att ta en titt på utbudet om du någonsin drömt om att äga exklusiva plagg från Hugo Boss!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *