Nu breddar herrmodesajten Stayhard sortimentet med heminredning

ny hemmalinje hos Stayhard

Stayhard är känt som en av Sveriges ledande modebutiker på nätet för män, med över 250 noggrant utvalda varumärken i portföljen. Nu breddar Stayhard utbudet med ett helt nytt affärsområde – Home & Lifestyle. Idag den 4:e februari slår Stayhard upp dörrarna till den nya linjen med ett premiärerbjudande på hela sortimentet.

Stayhard erbjuder inte längre enbart mode. Nu tillgodoser sajten även våra livsstilsbehov då varumärket Studio Total Home blir fanbärare för en nysatsning med ett sortiment fokuserat på bad och bädd.

Hemkollektionen Studio Total Home

snygg hemkollektion

Hemkollektionen Studio Total Home är skapad för att ge dig möjlighet att inreda ditt hem med personlighet och egen stil. Kollektionen har urbana och minimalistiska inslag med stort fokus på material, tvättar och hållbarhet.

Denna gör det möjligt för dig att skapa en trivsam hemmiljö där du enkelt ska kunna mixa olika serier och kvalitéer från kollektionen för att skapa dina egna favoritkombinationer som speglar din personliga stil.

Första kollektionen består av bäddtextil

snygg inredning för män

Första släppet består av bäddtextil där sortimentet matchar väl med varumärkets urbana, maskulina stil-DNA. Hela kollektionen är hållbar och större delen ekologisk.

Tonerna går i neutrala och jordiga nyanser med fokus på grått, beige, mörkblått och oliv. Tanken är också att det ska vara enkelt att mixa olika serier och kvalitéer i samma bäddning då allt går i samma toner och minimalistiska stil.

snygg heminredning män

Fokus ligger på god kvalitet, väl valda material, varierande vävkonstruktioner, detaljer och tvättar. I kollektionen erbjuds bland annat en bäddserie i 100% tvättad lin där råvaran är en av marknadens bästa.

Även en bäddserie i tvättad, fintrådig bomullspercale med dubbla sömmar för lite grövre, deniminsiprerad känsla är värd att lyftas som en av kollektionens guldkorn.

I djungeln av material, funktionalitet och komfort och framförallt trendfaktorn över ett snyggt stylat hem, hoppas vi kunna hjälpa vår kund att hitta det bästa och mest relevanta för just honom och även hjälpa honom i ”know how” om han behöver, säger Mikaela Berntson – Inköpschef på Stayhard.

bäddserie ekologisk

Den första kollektionen släpps alltså idag, den 4:e Februari och framöver kan man räkna med en breddning av utbudet inom avdelningen ”Home & Lifestyle” både vad gäller produktkategorier så som textil och dekoration, men också varumärken. Priserna börjar på 79 kr upp till 1299 kr.

Detta är början på en vidare resa med vårt sortiment och helhetserbjudande med målet att på sikt erbjuda betydligt mer för vår målgrupp än bara produkter relaterade till hans garderob. Sortimentsrelevans och att noga selektera produkter, varumärken och kategorier i linje med vår kunds intressen och livsstilmönster är i vårt yttersta fokus just nu, fortsätter Mikaela Berntson.

handdukar ekologisk
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *