Stayhard firar 15 år inom herrmode med storrea

billiga herrkläder på nätet

Vi har tidigare skrivit om var du hittar rea på herrläder online. På denna lista hittar du bland annat Stayhard. Nu firar denna sajt 15 år och i samband med detta jubileum har de sänkt priserna ytterligare. Nu får du upp till 50% på hela utbudet och dessutom fri frakt!

Med tanke på att du här också hittar många kvalitetsmärken som Tiger of Sweden, Morris, Rains och Polo Ralph Lauren är det värt att uppmärksamma detta speciellt.

billiga kläder för män på nätet hösten 2020

Stayhard firar 15 år inom herrmode

Arvet från Stayhard är ett arv fyllt med passion. Ett engagemang för att göra skillnad var en av de  främsta drivkrafterna för den lilla gruppen av människor som utgjorde Stayhard de första åren.

För de som arbetade på Verkstadsgatan 11 i Herrljunga 2005 var det tydligt att det engagemang man visade för sitt arbete inte var något som skulle få just den personen att sticka ut, utan snarare passa in i resten av gruppen och tillsammans åstadkomma något stort.

2 miljoner paket och över 600.000 kunder senare har Stayhard sedan 2005 ökat ambitionen och utvecklats på praktiskt taget alla områden. Stayhard är sedan 2014 en del av Ellos Group.

Ständig utveckling med kunden i fokus

Stayhard fortsätter att gå sin egen väg, väl medvetna om att ständigt hålla fast vid sitt arv och sina värderingar. Kunden är alltid i fokus och deras medarbetare är grunden till att övervinna kommande utmaningar.

Fram till 4 oktober bjuder Stayhard in till fest på där alla kunder genom åren är inbjudna.

–  Festen kommer innehålla galna deals och rabatter där kunderna verkligen kan göra klipp. Vi kommer t.ex. tävla ut allt ifrån PS4 Pro, elscooter, curved 4K-TV till Superme-hoodie och mycket mer i våra sociala kanaler. Under 15 dagar kommer man även kunna köpa “Stayhard Legacy Tee” som vi producerar on demand, ett spännande test för att jobba med hållbarhet och minimera den miljöpåverkan vi lämnar efter oss, ett arbetssätt vi ser potential att växa i. Det här är ett perfekt tillfälle att ge tillbaka något till alla kunder som valt att följa med oss på vår resa genom åren, säger Marcus Gröning -Head of Brand Marketing på Stayahard.

Urplock för höstens herrmode 2020

Här tar vi fram några klassiska plagg för den som söker herrkläder online. Kläderna erbjuds till kraftigt rabatterat pris hos Stayhard.

snygga sneakers online hösten 2020

Stort utbud av sneakers

Lädersneakers har blivit allt populärare inom herrmodet under senare år. Stayhard är den sajt som på nätet som har ett av de absolut största utbuden av sneakers. Nu finns också möjlighet att göra riktiga kap bland sneakers hos Stayhard.

När du köper sneakers kan det vara en bra idé att satsa på ett par i läder i klassiska färger som helvitt eller brunt, eller ett par minimalistiska vita sneakers. Det är även färger som är lätt att kombinera med de flesta plagg, oavsett om du väljer att bära jeans eller chinos. Nuförtiden är det också många som väljer att bära sneakers till kostym. Det ger en något mer avslappnad stil, samtidigt behåller du elegansen.

klassiska vinterskor för män

Boots i alla modeller

Red Wing Shoes är några av de riktiga klassikerna bland herrskor. Dessa skor är visserligen inte till rabatterat pris på Stayhard just nu. Men de får tjäna som exempel på de rika utbud av skoklassiker som finns i utbudet.

Det samma gäller skomärket Clarks Originals, märket som skapade ökenkängan.

Gummistövlar i modern tappning

gummistövlar chelsea boots höst 2020

Nu är det i allra högsta grad säsong för gummistövlar. De senaste åren har allt fler modeller utformade som klassiska Chelsea Boots lanserats. Det gör att du fortfarande kan hålla stilen oavsett om det är regn eller snöslask ute.

Läs mer om regnkläder för män i vår artikel i ämnet.

Klassiska rockar

snygga rockar för män höst vinter 2020

Stayhard har dock mycket mer än skor i sitt utbud. Sajten är speciellt stor inom så kallat Street Fashion. För den som är intresserad av klassiskt herrmode kan också nämnas deras utbud av rockar från märken som Filippa K, Tiger of Sweden och märket Studio Total som finns representerat ovan.

Accessoarer till höst och vinter

gubbkeps höst vinter 2020

Som avslutning tar vi fram en kategori som också är välrepresenterad hos Stayhard. Speciellt inom Street Fashion är kepsar, mössor och lättburna väskor viktiga accessoarer. Accessoarer är en kategori där du hittar mängder av populära märken hos Stayhard.

Hit hör klockmärken som Triwa och Ingersoll, men också klassiska accessoarer som gubbkepsar. Något som vi också ägnat speciell uppmärksamhet vid tidigare.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *