The Resort Co lanserar Terry – tillverkad i ekologisk bomull

snygga sommarkläder herr

På kort tid har svenska varumärket The Resort Co seglat upp som en shoppingfavorit bland semesterfirare. Det svenska varumärket har hittat en tydlighet med sin nisch mot hålbara och stilrena sommarplagg och finns bara ett par år efter lanseringen hos prestigefyllda återförsäljare som Matches Fashion, L’Exception Paris, Gabucci och Care of Carl.

Redan ifjol utvidgade The Resort Co med flera nya intressanta produktkategorier av snygga sommarplagg. Nu är det igen dags när en ny kollektion i det klassiska frottématerialet Terry lanseras. Detta är ett ikoniskt material som synts bland annat på Sean Connery i Bond-filmer på 1960-talet.

Ny kollektion i klassiska frottématerialet Terry

Terry frottékläder herr sommar 2022

Nu lanserar The Resort Co en kollektion i det klassiska frottématerialet som kallas Terry. Kollektionen består av överdelar och shorts och är hållbart producerat i Portugal från ekologisk bomull.

Terry piké och shorts herr

Det mjuka och absorberande frottétyget gör sig väldigt bra på sommaren då det är relativt svalt, men samtidigt skönt mot kroppen efter ett dopp i poolen eller havet. Materialet fungerar även för avslappnad styling under övriga delar av året. 

snygga terry pikéer och shorts herr

Här är alternativen:

  • Terry Popover – 1650 kr
  • Terry Resort Shirt – 1390 kr
  • Terry Shorts – 1190 kr

Stilrena badbyxor

stiliga badbyxor herr 2022

Om du vill vara stilig till sommaren kan vi också tipsa om de skräddarsydda badshorts som finns i utbudet hos The Resort Co. Dessa är tillverkade i fin återvunnen seaqual polyester, elastiskt nät, pärlemorsknappar och med snygga spännen i midjan.

Det sistnämnda är detaljer som gör badbyxorna stiliga att bäras under hela dagen. Oavsett om de används för ett dopp i havet, vid besök på ett museum eller för lunchen. Du behöver inte ens byta shorts under dina sommaräventyr!

Modellen ovan är tillverkade i det underbara Seersucker-tyget, på svenska bäckebölja. Här har vi skrivit mer om detta material.

Shortsen är handgjorda i Trofa, Portugal.

Handgjorda solglasögon och espadriller

snygga solglasögon herr 2022

För en komplett sommargarderob rekommenderar vi också att du tar en titt på de solglasögon som finns i utbudet – något som vi även skrivit om tidigare. Du hittar också snygga espadriller av flera olika modeller i utbudet. Det är många som reser bort till varmare länder under påsken och därför är det hög tid att uppdatera sommargarderoben!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *