TRIWA x POW uppmärksammar klimatförändringarna

Svenska klockmärket TRIWA är tillbaka med ett nytt samarbete, i linje med bolagets tema ”Time for change”. Det här är ett i raden av samarbeten med fokus på miljön och andra viktiga frågor – t.ex. har TRIWA tidigare lanserat världens första stålklocka i fossilfritt stål med SSAB och klockor från nedsmälta vapen.

Den här gången uppmärksammar man klimatförändringarna vintertid i samarbete med POW, Protect Our Winters, som är en miljörörelse grundad av snowboardåkaren Jeremy Jones 2009. POW är en frivilligorganisation som arbetar för att skapa uppmärksamhet om klimatförändringarna med fokus på outdoor-intresserade. I Sverige har man bland annat arrangerat namninsamlingar för Sveriges åtaganden inom det s.k. Paris-avtalet.

TRIWA x POW uppmärksammar klimatförändringarnas påverkan på vintrarna och naturen. Foto: TRIWA

TRIWA x POW är ett modernt armbandsur i 37mm med tydliga anspelningar på naturen. Klockan är en variation på TRIWAs kollektion Time for Oceans och tillverkas liksom de klockorna i återvunnen plast från haven. Upplagan är begränsad – bara 600 exemplar – och säljs bara hos TRIWA.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *