UNIQLO Westfield Mall of Scandinavia har öppnat – här är de första bilderna

uniqlo mall of Scandinavia stockholm

På fredag öppnade UNIQLO Westfield Mall of Scandinavia, vilket såklart är spännande nyheter för alla som gillar herrmode. I den nya höst- och vinterkollektionen som snart lanseras hittar du mängder av stilrena och minimalistiska plagg i höstens trendfärger för män.

Vi kunde redan tidigare berätta om den andra butiken i Sverige från den japanska globala klädkedjan UNIQLO. Förutom sitt LifeWear-erbjudande kommer UNIQLO Westfield Mall of Scandinavia också att presentera flera nya lokala partnerskap och exklusiva tjänster i butiken.

uniqlo herrkläder hösten 2020

Nya tjänster i butiken

Nya tjänster, unika för butiken i Westfield Mall of Scandinavia, inkluderar möjligheten till skräddarsydd korrigering av byxor och skjortor samt möjlighet till bokning av en personlig stylist som hjälper alla kunder att anpassa sin garderob.

Naked Juice Bar har skapat en speciell smaksatt UNIQLO-röd juice för öppningen, som kunderna kan avnjuta medan de upptäcker varumärkets stora urval av LifeWear, såsom den populära Ultra Light Down-kollektionen, såväl som de stickade kollektionerna Extra Fine Merino, Cashmere och Lambswool, tillsammans med jeans som erbjuder funktionalitet, komfort och stil.

herrkläder uniqlo mall of Scandinavia

UNIQLO kommer att presentera exklusiva erbjudanden på sina mest populära produkter för hela familjen, inte bara under öppningshelgen, utan till och med 6 september.

Nytt LifeWear-koncept

Med öppnandet av sin nya butik, kommer ännu fler kunder kunna besöka och handla UNIQLOs LifeWear-koncept; enkla kläder av hög kvalitet som skapas för allas dagliga livsstil. Dessutom har UNIQLO samarbetat med flertalet lokala partners för att stödja lokalsamhället och tillgodose kundernas behov ytterligare.

Lokala samarbeten inkluderar konstnären Astrid Wilson, som har skapat en konstinstallation i butiken som kommer att visas under den första månaden.

uniqlo mall of Scandinavia bilder

Klädvårdsföretaget Steamery utbildar kunder om hur man kan förlänga livslängden på sina UNIQLO-produkter via en digital klädvårdsguide och kommer dessutom erbjuda 20% rabatt på alla köp av deras produkter i butiken under öppningshelgen.

Tillsammans med matematikappen Albert har UNIQLO skapat ett område i butiken där barn kan testa applikationen medan föräldrarna får en shoppingupplevelse.

Extra försiktighetsåtgärder

I butiken vidtas extra försiktighetsåtgärder och följer alla regler och rekommendationer som förmedlats av Folkhälsomyndigheten, för att säkerställa säkerheten för alla kunder och personal.

uniqlo mall of Scandinavia försiktighetsåtgärder

Detta inkluderar bland annat utökad städning, handsprit och handskar, avskärmning vid kassan, förbättrad butikskommunikation gällande social distansering och säkerhetsvakter för att övervaka eventuella köer och maximalt antal kunder i butiken.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *