Var aktiv hemma med UNIQLO:s nya Sports Utility Wear

Uniqlo roger Federer herrmode 2020

En månad av att uppmanas att stanna hemma har gått och många av oss har börjat inspektera och tvivla på allt vi äger, däribland kläder. Att vara hemma betyder också att man behöver hitta en balans mellan en snygg men samtidigt bekväm outfit. Svaret? UNIQLOs nya Sports Utility Wear-kollektion

Precis som vi tidigare konstaterat är det oerhört viktigt att vi rör på oss även under tiden av hemmaisolering. Snarast är väl detta den perfekta tidpunkten att ta i bruk nya hälsosammare vanor när vi äntligen har mer tid för reflektion.

UNIQLOs nya Sports Utility Wear

UNIQLO är ett märke som tagit Sverige med storm sedan det lanserades här för några år sedan. Nya intressanta kollektioner avlöser varandra med jämna mellanrum. Vi har sett kollektioner bland annat inom Smart Casual och sportmode.

herrmode vår sommar 2020

Den nu aktuella SUW-kollektionen är en kollektion skapad för ett liv i rörelse. En kollektion som är en kombination av enkelhet och bekvämlighet, som kan användas med stor variation.

SUW som är en del av LifeWear, är skapade med livet i åtanke och denna vår kan man lugnt säga är säregen i det. Här finns en kombination av flexibla stretchmaterial och mjuka tyger.

mode för ett liv i rörelse 2020

Bland tygerna märks också deras High-tech DRY-EX och BLOCKTECH tyger som är vattenavstötande, samtidigt som de håller bort lukter från träningskläderna. Något som vi fick stifta bekantskap redan i samband med den tenniskollektion som lanserades för UNIQLOs ambassadör Roger Federer.

uniqlo roger feder tennis fashion

Med denna kollektion som bas finns det mesta som du behöver för att kombinera att stilighet med bekvämlighet för ett liv i isolering. De fungerar lika bra för hemmaträning som ett avslappnat liv i hemmamiljö.

mode för isolering hemmamiljö 2020
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *