5 alternativa adventskalendrar

Vi är redan inne på den sjunde luckan på våra adventskalendrar, men idag tänkte vi ändå tipsa om några alternativa adventskalendrar för den som tröttnat på chokladkalendrar och andra mer traditionella varianter.

Det som de flesta av nedan nämnda adventskalendrar har gemensamt är att de är rätt ”tidlösa” och att det även kan vara ett rent nöje att komma ikapp med luckorna ifall man försenats en aning. (Här finns årets alternativa adventskalendrar för vuxna 2018)

1. Craft Beer Advent Calendar

craft-beer-calendar

Vad sägs om 24 olika specialöl från några av de mest spännande mikrobryggerierna i världen? Här har man samlat några riktiga pärlor som håller smaklökarna sysselsatta ända fram tills julafton.

2. The Scotch Whisky Advent Calendar

whisky-kalender-scotch

Denna lyxiga whisky-kalender har gjorts endast i 100 exemplar och lär vara en uppskattad gåva som även är värd att återanvändas.

3. Chase Distillery Advent Calendar

drink-kalender

24 olika drinkar i form av olika vodkan, gins och likörer i 5 centiliters flaskor låter väl som ett spännande sätt att förgylla vardagen fram tills jul.

4. Adventskalender för skägg

skaggkalendern

The Bearded Man Company följer upp förra årets succé med en ny adventskalender för skägg.”24 days of beard treats” innehåller 24 olika dofter av skäggolja, en för varje dag fram till jul.

5. Specialkaffe kalendern

specialkaffekalendern

24 stycken 50 grams påsar av specialkaffe från tolv Skandinaviska hantverksbryggerier är ett utmärkt sätt för kaffeälskaren att räkna ner dagarna inför jul.

kändisarnas favoritdofter favoritparfymer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.