Gents presenterar årets manligaste julkalender

årets manligaste julkalender 2022

Trenden med adventskalendrar för vuxna växer varje år. Även adventskalendrar för män har blivit riktigt populära de senaste åren. Nu presenterar Gents årets manligaste julkalender fylld med allt från rakning och kroppsvård till skägg och parfym.

Gents är en av de populäraste webbutikerna för manlig skönhet. Speciellt inom exklusiva herrparfymer hittar du allt vad du behöver. Här finns exklusiva italienska parfymmärken som Xerjoff och Acqua di Parma samt anrika brittiska märken som Floris London och Penhaligon’s – bara för att nämna några. Om du letar de lyxigaste parfymerna i Sverige är Gents den självklara destinationen.

Årets julkalender från Gents 2022

gents adventskalender 2022

Nu är det återigen dags för en av höjdpunkterna bland julkalendrar för män när Gents lanserar årets version. Den kommer i ett maskulint utförande med svart läderimitaion och guldiga detaljer.

Bakom de 24 luckorna finns överraskningar i en salig blandning av produkter och varumärken för herrar. Här hittar du allt från rakning och kroppsvård till skägg och parfym. Detta är den ultimata skönhetskalendern för män och den perfekta gåvan att inleda december med.

gents adventskalender 2022

Att döma av bilderna kan vi förvänta oss åtminstone produkter från märken som Widian, Molton Brown och Benjamin Barber. Men av erfarenhet vet vi att du även kommer att hitta många andra anrika och lyxiga märken i kalendern.

Passa på att ge dig själv eller någon du tycker om julglädje i form av lyxiga skönhetsprodukter! Kalenderns värde uppgår till 3614 kr, men priset är 1999 kr för kalendern. 

Andra intressanta nyheter från Gents

lyxiga gåvoset parfymer 2022

Julfirandet börjar alltså snart närma sig och en populär gåva i dessa tider är olika typer av gåvoset. För parfymnörden finns knappast något mer spännande än denna typ av boxar med flera olika dofter att testa sig fram med.

I denna box finns fem av de mest populära dofterna från lyxiga parfymhuset Widian. Här har vi skrivit mer om Widian som lanserades på svensk mark för några år sedan. I samlingen återfinns en härlig blandning av fräscha toppnoter, söta och krämiga noter och animaliska, mörka och träiga accord.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *