Care of Carl introducerar avdelningen American Heritage

American heritage herrmode

Care of Carl, Nordens ledande onlinebutik för herrkläder i premiumsegmentet, förstärker sin position på marknaden genom att paketera en unik mix av kvalitetsvarumärken från Nordamerika i avdelningen American Heritage. Avdelningen lanseras imorgon, den 19 oktober, och består av flertalet handplockade nischvarumärken.

Amerikanare är kanske inte kända för sin stil, men då det gäller klassiska vinterplagg finns många klassiska märken från USA. Livsstilsmärket Ralph Lauren är ett av de märken som har en exklusiv underlinje under namnet RRL – en linje med plagg som inspirerats av klassisk amerikansk workwear. Det finns även märken som Woolrich och Rocky Mountain Featherbed som har ikoniska vinterplagg i sina utbud. För den som söker efter stilrena och klassiska vinterplagg är Care of Carl nya avdelning American Heritage riktigt intressant.

Avdelningen American Heritage

American heritage klassiska vinterplagg

Ungefär vid samma tidpunkt ifjol lanserades den populära avdelningen med japanskt herrmode på Care of Carl. Tidigare har bland annat den italienska avdelningen och Best of British med engelskt herrmode lanserats hos Care of Carl.

Imorgon den 19 oktober introducerar Care of Carl avdelningen American Heritage, bestående av handplockade varumärken sprungna ur sitt traditionella arv från Nordamerika.

Innehållet i avdelningen är byggt på en sammansättning tidlösa plagg skapade med kärlek för gediget hantverk, kompromisslös design och hållbar kvalité, och ligger väl i linje med Care of Carls stiluniversum.  

 Intresset för funktionella och slitstarka kläder ökar alltmer bland våra kunder. Därför känns det både viktigt och roligt att kunna tillhandahålla en så pass unik mix av nordamerikanska varumärken, i en avdelning som kanaliserar uppskattningen för ändamålsenliga, hållbara plagg som håller en hög stilnivå utan att för den del vara dressade, berättar Rasmus Motten Wernerby, Head of Brand & Communications på Care of Carl.

Många kända amerikanska kvalitetsmärken

vintermode för män

Bland urvalet finner återfinns kända kvalitetsvarumärken som Holubar, Levi’s Vintage Clothing och Woolrich mixat med handplockade specialister som Danner, Rocky Mountain Featherbed och Ralph Laurens exklusiva underlinje Double RL. 

– Avdelningen American Heritage levererar en spännande kombination av funktion och tidlöshet, med samtida tolkningar av klassiska silhuetter som fungerar lika bra nu, som de gjorde då. Vi tror att våra kunder kommer att finna avdelningen mycket inspirerande, avslutar, Rasmus Motten Wernerby. 

snygga vinterkläder herr

Avdelningen, som återfinns på www.careofcarl.se, lanseras den 19 oktober och kommer att vara ett stående inslag hos Care of Carl.

varma vinterjackor herr
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *