Farfetch erbjuder nu -30% på nya herrkollektioner för sommaren!

herrmode rabatt vår sommar 2022

Vi börjar med ett tips för alla som är ute efter rabatt på herrkläder till sommaren. Nu erbjuder exklusiva herrmodesajten Farfetch -30% på alla kläder för den nya säsongen!

Vi är vana med två stora reatillfällen under året i form av mellandagsrean och sommarrean. Nu ser vi dock att allt flera herrmodesajter har börjat erbjuda rabatter även under övriga delar av året. En av dessa är Farfetch som nu gör något så ovanligt som att erbjuda rea på alla de nya kläder som hör till vår- och sommarkollektionerna.

I gårdagens artikel tipsade vi även om John Henrics rea på linneplagg. Även det ett utmärkt tillfälle att fynda bland kläder som är aktuella för sommaren.

Rabatt på herrmode -30%

Den rea som nu erbjuds hos Farfetch ligger på hela 30% från ordinarie pris, vilket är en generös rabatt med tanke på att det handlar om kläder som ligger i säsong. Rabatten gäller på utvalda produkter under begränsad tid.

Här kan du fynda bland många olika herrmodemärken. Vi har redan tidigare nämnt att italienska herrmodemärken är väldigt populära till sommaren och hos Farfetch hittar du de flesta av dessa representerade. Om du letar efter ett alternativ till populära Care of Carl är Farfetch ett bra val med tanke på att du oftast fler storlekar här.

Bland de populära italienska märken med snygga vår- och sommarkläder kan nämnas bland annat Lardini, Boglioli, PT01, Briglia 1949 och Caruso. Alla som gillar okonstruerade och lätta kavajer till sommaren bör definitivt bekanta sig med hantverket från Boglioli. Det är nämligen något utöver det vanliga!

Du hittar även många strandplagg i utbudet av reakläder från bland annat Orlebar Brown. Missa heller inte utbudet av espadriller från Castañer. Med andra ord är detta ett utmärkt tillfälle att fynda bland märkeskläder inför sommaren.

Fördelar med Farfetch som modesajt

farfetch omdöme

Sedan starten 2007 har Farfetch lyckats etablera sig som en stor aktör inom exklusivt herrmode världen över. Det som imponerar är framförallt det enorma utbudet av olika kategorier. Du hittar i stort sett alla märken som värda att känna till inom herrmodet på Farfetch.

En sak som även är extra intressant ur svenska ögon är det faktum att sajten även finns på svenska. Det är långtifrån någon självklarhet då det handlar om internationella aktörer inom modevärlden.

Ytterligare en sak som gör att Farfetch sticker ut från mängden är deras fantastiska utbud av lyxklockor och designerväskor för män. Det är inte alldeles enkelt att hitta t.ex. begagnade Rolex-klockor online. Hos Farfetch hittar du alltid en mängd olika alternativ i deras Pre-owned avdelning.

I skrivande stund hittar du t.o.m. begagnade klockor från 1950-talet från Rolex och Patek Philippe samt klockor från Omega från 1960-talet! Med andra ord är detta en avdelning du måste uppleva om du är klockfantast.

Vid sidan om herrmodesajter som Mr Porter och Care of Carl är Farfetch sannolikt den mest kompletta av alla. Den stora fördelen ligger i det enorma utbudet av kategorier av kläder och accessoarer, men framförallt är det deras begagnade prylar som skiljer dem från alla andra.

Produktframställningen är kanske inte på samma nivå som hos Care of Carl, utan här visas oftast kläderna mer ur ett ”ungdomligt perspektiv”. För den som är intresserad av klassiskt herrmode och tidlös stil tar detta bort en del av charmen. Men tar inte bort det faktum att utbudet av klassiska plagg är väldigt bra här.

Du kan ju alltid hitta inspiration för hur du klär dig här hos Gentlemannaguiden. Bland annat på vår sida över herrmode har vi massor av tips!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *