Myrqvist lanserar en ny chelsea boot – Elfvik

snyggaste Chelsea boots vintern 2020 2021

Svenska Myrqvist har gjort sig kända för sina tidlösa och prisvärda herrskor. Nu är höstens nya släpp här och det är en chelsea boot i relativt ledig tappning, tänkt att passa såväl i skogen, hemma eller på stan.

Svenska Myrqvist tillverkar sedan 2016 randsydda herrskor i tidlös design, formgivna för att tilltala den stilintresserade svenske mannen. Skorna kommer i begränsad upplaga, där passform och kvalitet är nyckelord.

Till fjolårets festsäsong lanserades stilrena loafers i ett designsamarbete och tidigare i höst kom Myrqvist även ut med retro sneakers i modern tappning. De penny loafers som kom ut under våren visar även på en detaljrikedom och kvalitet som kommit att känneteckna märket Myrqvist.

snygga skor för vintern

Chelsea boots för höst/vinter 2020/2021

Att äga ett par Chelsea boots har blivit något utav ett måste för svenska män. Nu utökar Myrqvist sin kollektion med nya modellen Elfvik som passar perfekt för vintersäsongen 2020.

chelsea boot vinter 2020

Myrqvists skor är traditionellt randsydda och av hög kvalitet där Elfvik dessutom är utformad med en rejäl sula som klarar av det svenska vädret.

Våra skor tillverkas med ett ständigt fokus på hög kvalitet, såväl som tidlös design tänkt att fungera i de flesta av väder. I detta släpp valde vi att utforma en sko som vi tycker gör sig bra i alla sammanhang och vid alla tillfällen, berättar Sebastian Öhrn, VD för Myrqvist.

snyggaste chelsea boots höst vinter 2020 2021

Chelsea boots i tre utföranden

Skorna är producerade i Portugal och kommer i tre utföranden; svart och mörkbrunt skinn samt mörkbrun mocka. Skorna är utformade med en generös vidd, en mer rundad tå och broddad gummisula.

chelsea boots vintern 2020 2021

Mockan kommer från det högt aktade garveriet Charles F. Stead i England och kalvskinnet hämtas från Hermès-ägda Du Puy i Frankrike.

Elfvik kommer att finnas tillgänglig på www.myrqvist.se och i Myrqvist Flagship Store på Jakobsbergsgatan 17 i Stockholm från 5 november. Pris från 2499 kr.

snyggaste skorna vintern 2020 2021
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *