Randsydda sommarskor för den stilmedvetna mannen

Svenska Myrqvist tillverkar sedan 2016 klassiska modeller herrskor, formgivna för att tilltala den stilintresserade svenske mannen. I juli lanserar varumärket fyra nya modeller som fått namn efter älskade, svenska orter; SMÖGEN, FÅRÖ och MÖLLE som är tre olika loafers, samt ÅLSTEN som är en klassisk double monk-strap.

Myrqvist designar och tillverkar randsydda skor i begränsad upplaga, där passform och kvalitet är nyckelord. Skorna tillverkas på en smalare läst, vilket ger dem ett nätt och mer modernt intryck. Nu lanserar Myrqvist de fyra nya modellerna SMÖGEN, FÅRÖ, MÖLLE och ÅLSTEN. Inspirationen till kollektionen är tagen från den svenska naturen – som alltid hos Myrqvist.

Penny loafers från Myrqvist med namnet SMÖGEN. Priset för samtliga nya modeller är 1.999 SEK.

De fyra nya modellerna från Myrqvist är avsedda för att passa till alltifrån sommarens mest uppklädda och formella tillfällen till de mer avslappnade. Kollektionen spänner från klassiska loafers till en double monk-strap och innehåller både penny loafers, string loafers och tassel loafers som hör hemma i såväl preppygarderoben som på konstnärens fötter.

Den klassiska modellen, double monk-strap, kombinerar snörskons elegans med ledig nonchalans och fungerar både jeans som till linnekostym.

Modellen FÅRÖ är så kallade String Loafers i läckert mockaskinn.

Vår nya kollektion vänder sig till mannen med stilintresse. Han räds inte för att sticka ut från mängden och han kombinerar våra skor med sin egna, särskilda stil. De naturliga och lätta proportioerna i skorna kombineras med en nätt passform och detaljer som skapar individualitet för skobäraren. De nya modellerna utgörs av bekväma kvalitetsskor, som passar både formella och mer lättklädda, avspända tillfällen, säger Sebastian Öhrn, grundare av Myrqvist.

Samtliga skor i den nya kollektionen tillverkas med en smalare läst, vilket gör att de passar både till formella och mer avspända tillfällen. Här modellen MÖLLE, en så kallad Tassel Loafer som finns i både mörk och ljus mocka.

Modellen ÅLSTEN är en klassisk double monk-strap, som är perfekt både till sommarens kostymfester och höstens jobbgarderob.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *