Snygga tröjor för män 2023 – Alla modellerna

snygga tröjor för män 2022

Nu när hösten kommit finns det ett plagg som blir mer aktuellt att använda igen. Det finns många olika modeller av tröjor på marknaden och i år är det också mer fokus på de materialen. Här tar vi fram snygga tröjor herr 2023.

Tröjor är ett fascinerande klädesplagg som kan användas på många olika sätt beroende på hur du vill klä dig. För den som inte är intresserad av mode kan det dock vara aningen krångligt att välja rätt modell. Det finns nämligen vissa modeller som passar bättre än andra till den outfit du önskar bära.

Här hjälper vi er att hitta rätt bland alla modeller av tröjor.

Snygga tröjor för män 2023

Det finns ett bra utbud av snygga tröjor för män. Om du letar mer exklusiva material som kashmir och alpackaull kan Care of Carl och Oscar Jacobson rekommenderas. Om du vill hitta lite förmånligare modeller av tröjor är MQ Marqet perfekt. De har lanserat en väldigt snygg höst- och vinterkollektion med mängder av snygga tröjor.

Även Stenströms är känt för sina tröjor i högklassiga material. Här tar vi fram snygga modeller av tröjor för hösten och vintern.

Finstickad tröja med rund hals

Den typ av tröja som du aldrig kan få för många av till hösten och vintern är finstickade tröjor med rund hals. Den är snygg att bära under jackan eller kavajen både höst och vinter. Under hösten kan du även använda den under en vadderad väst.

Designen är i de flesta fall mer formell än hos en bomullströja med rund hals. Framförallt är det texturen samt de ribbstickade detaljerna i arm- och plaggsluten som gör skillnaden.

De senaste åren har kashmir och merinoull blivit allt populärare i tröjor av denna typ.

V-ringad pullover

Ett annat måste i herrgarderoben är den v-ringade pullovern. Även denna är oftast tillverkad i finstickad kvalitet. Detta är den ultimata tröjan att bära över en skjorta. Det ger ett städat, men samtidigt stiligt intryck både för jobbet och fritiden.

Bland de färger vi speciellt kan rekommendera bland v-ringade pullovers finns mörkblått och beige/sandfärgat. Den förstnämnda passar utmärkt tillsammans med ljusblå skjorta och beige pullover är snyggt tillsammans med en vit skjorta.

Långärmad piké

En av våra favoriter bland tröjor är den långärmade pikétröjan. Denna är utmärkt att använda under en kavaj istället för en skjorta. Genom att ha långärmade pikéer av flera färger i din garderob kan du variera din stil på många olika sätt.

Numera finns det många modeller av långärmade pikéer i svala tyger, något som är behagligt att använda under kavajen. Bland annat pima bomull och merinoull är bekväma och svala tyger.

Om du letar efter mångsidiga och stiliga färger kan vi rekommendera taupe (till vänster) och mörkblått. Även vita långärmade pikéer ger många möjligheter för din garderob.

Stickad zip-tröja

Den perfekta tröjan för lediga sammanhang, som t.ex. julhelger med släkten, är en stickad tröja med dragkedja i kragen. Den bör du helst bära tillsammans med en skjorta för en stilig helhet. Denna är också varm och skön att använda under en jacka till vintern.

Beiga tröjor av denna modell är snyggt att kombinera med byxor av olika nyanser av grått.

Stickad polotröja

Ytterligare ett måste till herrgarderoben höst- och vintertid är den stickade polotröjan. Det är populärt att använda denna tillsammans med en kavaj, men även som den är under en parkas eller ytterrock.

En vit, tunn polotröja är ett absolut måste i herrgarderoben. Även en svart modell är en klassiker som är användbar till vinterhalvåret. Vi kan speciellt rekommendera modellen Cherwell från John Smedley om du letar efter en bekväm och tunn variant av polotröja.

Grovstickad cardigan

Grovstickade cardigans med sjalkrage eller spetsig krage är riktigt snyggt tillsammans med många olika stilar av byxor! Detta plagg är stilmässigt något mindre formell än kavajen, men samtidigt påminner många modeller om kavajen i dagsläget.

Vid valet av färger för din cardigan kan du gärna tänka i samma banor som vid valet av kavaj. Neutrala och jordiga färger är väldigt användbara tillsammans med både jeans och stiliga herrbyxor för hösten och vintern, som t.ex. chinos.

Kabelstickad polotröja

Sist och slutligen har vi kommit fram till ett plagg som är speciellt användbart under kalla vintermånader. Men plagget är också perfekt för kyliga höstdagar och kan bäras som den är eller under en vadderad väst.

Vi kan speciellt rekommendera att du satsar på en kabelstickad polotröja med inslag av kashmir, så att du undviker de problem som många upplever när de bär en polotröja med hög hals. Speciellt när man satsar på billiga stickade polotröjor är det alltför vanligt att dessa ger kliande nacke och hals.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *